Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GRIVALIA: Νέα επιτυχής αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους €60 εκατομμυρίων για τη Grivalia Hospitality

Η GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ (“Grivalia Properties”) ανακοινώνει στους μετόχους της ότι ολοκληρώθηκε χτες με επιτυχία και νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην τουριστική της πλατφόρμα Grivalia Hospitality, ύψους 60 εκ. ευρώ.

Την αύξηση κάλυψαν πλήρως οι υφιστάμενοι μέτοχοι της εταιρείας κατά την αναλογία τους στο μετοχικό της κεφάλαιο και συγκεκριμένα η Grivalia Properties και η Eurolife ERB Life Insurance Company κατέβαλαν εκάστη από 15 εκ. ευρώ και επιπλέον 30 εκ ευρώ συνεισέφερε ένα νέο επενδυτικό όχημα το οποίο διαχειρίζεται και αυτό η M&G Investment Management Limited με έδρα το Λονδίνο.

Μετά την ολοκλήρωση της αύξησης, το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Grivalia Hospitality ανέρχεται πλέον σε 180 εκ ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί για την απρόσκοπτη εκτέλεση του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας.

Ο κ. Γιώργος Χρυσικός, Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Properties και Πρόεδρος της Grivalia Hospitality δήλωσε:

« Η νέα επιτυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη Grivalia Hospitality, η τρίτη κατά σειρά σε περίοδο 17 μηνών, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης με την οποία οι θεσμικοί επενδυτές που έχουν επενδύσει σε αυτή περιβάλουν τόσο την εταιρεία όσο και τη διοίκησή της αλλά και της πίστης στις προοπτικές του κλάδου των prime τουριστικών ακινήτων στα οποία επενδύει η Grivalia Hospitality. Πιστεύω ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε πλήρως την ενισχυμένη μας ρευστότητα και να προβούμε σε νέες υψηλού επιπέδου και προστιθέμενης αξίας επενδύσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v