Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Συνέλευση ομολογιούχων (ορθή επανάληψη)

Η Εταιρεία ανακοινώνει ότι στην συγκληθείσα για σήμερα, 17η Μαρτίου 2020, στα γραφεία της Εταιρείας (Λεωφ. Μεσογείων αρ. 85, Αθήνα) Συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών του από του εκδοθέντος δυνάμει του από 22.03.2018 Προγράμματος Έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως ¤120.000.000 και Σύμβασης Ορισμού Εκπροσώπου των Ομολογιούχων (το «Πρόγραμμα ΚΟΔ 2018») ομολογιακού δανείου, δεν επετεύχθη η απαιτούμενη για τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης απαρτία, καθόσον στη Συνέλευση παρέστησαν ομολογιούχοι δανειστές που εκπροσωπούσαν ποσοστό 20,17% του συνολικού ανεξόφλητου υπολοίπου του ΚΟΔ 2018.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Προγράμματος ΚΟΔ, η Συνέλευση ομολογιούχων δανειστών θα επαναληφθεί την Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020, στις 11.00 π.μ., στα γραφεία της Εταιρείας (Λεωφ. Μεσογείων αρ. 85, Αθήνα). Παράλληλα, δεδομένης της απρόοπτης μεταβολής των συνθηκών στην Ελλάδα, εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού – COVID 19, παρέχεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής στην επαναληπτική Συνέλευση των ομολογιούχων, μέσω τηλεδιάσκεψης, στους ομολογιούχους που δικαιούνται να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν σε αυτήν.

Όσοι ομολογιούχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επαναληπτική Συνέλευση των Ομολογιούχων του ΚΟΔ 2018 μέσω τηλεδιάσκεψης, παρακαλούνται να αποστείλουν τα παρακάτω στοιχεία ή/και έγγραφα στον Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], το αργότερο έως τις 18.00 μ.μ. της 18ης Μαρτίου 2020:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΕΠΩΝΥΜΙΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ (φυσικά πρόσωπα)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ / ΕΔΡΑ
Α.Δ.Τ. / Γ.Ε.ΜΗ. (ΑΡ.Μ.Α.Ε.)
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΞΙΩΝ
ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ και ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης ή απόφαση του αρμόδιου εταιρικού οργάνου για την παροχή σχετικής εξουσιοδότησης συμμετοχής στη Συνέλευση)
Οδηγίες συμμετοχής μέσω τηλεδιάσκεψης θα σταλούν από τον Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων μέσω email, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις από τις οποίες θα σταλούν τα παραπάνω στοιχεία, στους ομολογιούχους που ολοκλήρωσαν εγκαίρως την παραπάνω διαδικασία και δικαιούνται να συμμετάσχουν στην επαναληπτική Συνέλευση των Ομολογιούχων.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Επαναληπτική Συνέλευση Ομολογιούχων της 19ης Μαρτίου 2020 έχουν όσοι εμφανίζονται ως κάτοχοι ομολογιών στα αρχεία του Συστήματος ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η εταιρεία «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία» (ΕΛ.Κ.Α.Τ.) κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της αρχικής Συνέλευσης των Ομολογιούχων, ήτοι την 12 Μαρτίου 2020 (Ημερομηνία Καταγραφής), χωρίς να απαιτείται δέσμευση των ομολογιών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v