Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FRIGOGLASS: Προαναγγελία ΓΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Frigoglass, η οποία θα συνέλθει την 14η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 και θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, είτε μέσω επιστολικής ψήφου λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID‐19.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας με τριετή θητεία και ορισμός Ανεξάρτητων Μελών.

2. Λήψη απόφασης σχετικά με το είδος της Επιτροπής Ελέγχου, τη θητεία, τον αριθμό και τις ιδιότητες των Μελών της καθώς και ορισμός των Μελών της σε περίπτωση που αυτή ορισθεί ανεξάρτητη σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν.4449/2017, ως ισχύει.

Περαιτέρω, σύμφωνα με την ίδια ως άνω απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από το Νόμο απαρτίας σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 21 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, η οποία επίσης θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, είτε μέσω επιστολικής ψήφου λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID‐19.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v