Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΑΣΩ: Αίτημα για διαγραφή των μετοχών στο ΧΑ

Γνωστοποιείται ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., συνήλθε σε αυτόκλητη Έκτακτη Γενική Συνέλευση το σύνολο των μετόχων της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΙΑΣΩ» στην έδρα της Εταιρίας με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την διαγραφή των μετοχών της Εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 17 παρ. 5 του ν. 3371/2005.

Ειδικότερα, στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν όλοι οι μέτοχοι της Εταιρίας, ήτοι η εταιρία «OCM Luxembourg Healthcare Greece S.a.r.l.», και οι κ.κ. Γεώργιος Σταματίου, Μαρία Σταματίου, Ουρανία Σταματίου, Εμμανουήλ Δουλγεράκης, Φώτιος Δουλγεράκης, Τριάδα Δουλγεράκη και Παρθενόπη Ξενιτίδου, εκπροσωπούντες 122.156.754 μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας.

Η Γενική Συνέλευση, με ομόφωνη απόφαση αποφάσισε την διαγραφή του συνόλου των κοινών, ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρίας, ήτοι 122.156.754 μετοχών, ονομαστικής αξίας € 0,44 εκάστης από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του ν. 3371/2005 και την υποβολή σχετικού αιτήματος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Παράλληλα δόθηκαν οι απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης και την υποβολή του σχετικού αιτήματος.

Σε συνέχεια της ανωτέρω απόφασης, υποβλήθηκε αυθημερόν προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το αίτημα διαγραφής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v