Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νάκας: Στις 7 Δεκεμβρίου η γενική συνέλευση

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας Φίλιππος Νάκας, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας:



- Σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο 19ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία Αττικής.

- Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης απαρτίας του 1/5 του μετοχικού κεφαλαίου στην άνω Τακτική Γενική Συνέλευση, καλούνται σε Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο 19ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία Αττικής, χωρίς να δημοσιευτεί νεότερη πρόσκληση.



Οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:



Θέματα Ημερήσιας Διάταξης



Υποβολή και έγκριση της ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της Εταιρείας και του Ομίλου της εταιρικής χρήσης 2021 (01.07.2020 - 30.06.2021) μετά των ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (εταιρικών και ενοποιημένων) της εν λόγω εταιρικής χρήσεως καθώς και των σχετικών ετήσιων Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
Έγκριση συνολικής διαχείρισης κατά το άρθρο 108 του Ν. 4548/2018 της χρήσεως 01.07.2020 – 30.06.2021 καθώς και απαλλαγή των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη.
Έγκριση πολιτικής καταλληλότητας.
Έκθεση αποδοχών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
Έγκριση πολιτικής αποδοχών.
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τη χρήση 01.07.2021 έως 30.06.2022.
Προσδιορισμός της Επιτροπής Ελέγχου.
Έγκριση διανομής μερίσματος της χρήσεως 01.07.2020 – 30.06.2021.
Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού της διαφοράς υπέρ το άρτιο έως του ποσού των 450.000,00€ με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.
Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών στους μετόχους έως του ποσού των 450.000,00€ και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.
Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.










α. Δικαίωμα Συμμετοχής και Ψήφου στην Τακτική Γενική Συνέλευση:

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει και να ψηφίζει κάθε μέτοχος. Κάθε μετοχή της εταιρείας παρέχει δικαίωμα μίας (1) ψήφου.

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων, που διαχειρίζεται η «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.» (Ε.Χ.Α.Ε.), όπου τηρούνται οι κινητές αξίες (μετοχές) της εταιρείας. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης από την «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.», ή εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της εταιρείας με τα αρχεία του εν λόγω φορέα. Η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 7ης Δεκεμβρίου 2021, ήτοι κατά την έναρξη της 2ας Δεκεμβρίου 2021 (ημερομηνία καταγραφής) και η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση της μετοχικής τους ιδιότητας πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία, το αργότερο 24 ώρες πριν από τη συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Για τη συμμετοχή στην Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της 17ης Δεκεμβρίου 2021 η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της αρχικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ήτοι κατά την 11η Δεκεμβρίου 2021 (ημερομηνία καταγραφής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης) και η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση της μετοχικής ιδιότητας αυτού πρέπει να περιέλθει στην εταιρεία το αργότερο 24 ώρες πριν από την ορισθείσα ημερομηνία συνεδρίασης της ως άνω Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.



Στην Τακτική Γενική Συνέλευση και στην Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχει μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την Ημερομηνία Καταγραφής, ήτοι την 2α Δεκεμβρίου 2021. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις άνω διατάξεις του άρθρου 124 του Κ.Ν. 4548/2018, ο εν λόγω μέτοχος μετέχει στην Τακτική Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδειά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v