Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε.: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ...

Τροποποίηση του άρθρου 2 Καταστατικού

Η «ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» ανακοινώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της την 09.02.2022 ενέκρινε ομόφωνα τη συμπλήρωση του σκοπού με την προσθήκη στην παράγραφο 1 του άρθρου 2 του καταστατικού της Εταιρείας, της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, σχεδίασης, εκτέλεσης, εγκατάστασης, διαχείρισης, τεχνικής υποστήριξης έργων προμήθειας και εγκατάστασης μηχανικού, ηλεκτρικού, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και λογισμικού ή συνδυασμού αυτών. Κατόπιν της  σχετικής προσθήκης στο άρθρο 2 του Καταστατικού, ο σκοπός της Εταιρείας θα ισχύει πλέον  ως ακολούθως:

 

«Αρθρο 2

Σκοπός

Η Εταιρεία έχει ως σκοπό:

1.         Την εμπορία, αντιπροσώπευση, διανομή, κατασκευή, τεχνική υποστήριξη και εκμίσθωση παντός είδους Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, συμπεριλαμβανομένων συσκευών αυτοματισμού γραφείου, συσκευών ήχου και εικόνας, συσκευών τηλεπικοινωνιών και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συμβατικών και ασυρματικών τεχνολογιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών (Computers) ή τμημάτων αυτών, καθώς και περιφερειακών συστημάτων, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όλων των παραπάνω προϊόντων, καθώς επίσης και τροχοφόρων παιχνιδιών, αθλητικών ειδών (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών ποδηλάτων), ποδηλάτων και άλλων δίτροχων χωρίς κινητήρα και των εξαρτημάτων τους, άλλων μηχανημάτων, συσκευών και εξοπλισμού γενικής και ειδικής χρήσης και μηχανημάτων ειδικής χρήσης, έξυπνων λύσεων αποθήκευσης (smart lockers), ειδών οικιακής χρήσης και εξοπλισμού.

2.         Τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την εφαρμογή, αντιπροσώπευση και εμπορία προγραμμάτων λογισμικού (Software), την αντιπροσώπευση ημεδαπών και αλλοδαπών νομικών προσώπων που ασχολούνται με προγράμματα λογισμικού, την εκπαίδευση εις την χρήση, ανάπτυξη και εφαρμογή σε τέτοια προγράμματα, την παροχή συμβουλών σε θέματα μηχανοργάνωσης, οργάνωσης, εκπαίδευσης, διαχείρισης, επενδύσεως σε εμπορικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις, μεταφορά τεχνογνωσίας και τεχνολογίας.

3.         Την ανάπτυξη, εγκατάσταση / εφαρμογή / προσαρμογή, χρήση και παροχή τεχνικής υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής και κάθε είδους ηλεκτρονικών / ηλεκτρομηχανολογικών μέσων, καθώς και λογισμικού μεταφοράς / διαχείρισης δεδομένων, στον τομέα του αυτοματισμού και της τηλεμετρίας.

4.         Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την εκπόνηση (ανάλυση, σχεδίαση,  ανάπτυξη, παραμετροποίηση) μελετών, την εφαρμογή πρωτοκόλλων / στερεοτύπων αποτίμησης, την ανάλυση κινδύνων και τη διενέργεια μετρήσεων – καταγραφής  παραμέτρων στον τομέα της ασφαλείας εν γένει (όπως φυσική ασφάλεια, πυρασφάλεια, σχέδια εκκένωσης, ασφάλεια ηλεκτρονικών - πληροφοριακών συστημάτων κ.λπ.).»

5.         Την συμμετοχή σε επιχείρηση οποιουδήποτε εταιρικού τύπου, η οποία θα παρέχει στο κοινό συνδρομητικές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές υπηρεσίες καθώς και την εμπορία και την καθ' οιονδήποτε τρόπο διαμεσολάβηση στην παροχή των υπηρεσιών αυτών.

6.         Την έκδοση και εμπορία περιοδικών ή εντύπων που έχουν σχέση με προγράμματα λογισμικών.

7.         Για την επίτευξη του σκοπού της η εταιρεία μπορεί:

α. Να συμμετέχει σε οποιαδήποτε επιχείρηση με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό οποιουδήποτε εταιρικού τύπου.

β. Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο.

γ. Να ιδρύει υποκαταστήματα ή πρακτορεία ή γραφεία οπουδήποτε.

δ. Να αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε επιχείρηση ημεδαπή ή αλλοδαπή με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό.

8. Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, σχεδίασης, εκτέλεσης, εγκατάστασης, διαχείρισης, τεχνικής υποστήριξης έργων προμήθειας και εγκατάστασης μηχανικού, ηλεκτρικού, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και λογισμικού ή συνδυασμού αυτών

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v