Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI: Αύξηση Εσόδων και Κερδοφορίας

Αύξηση παρουσίασαν τα μεγέθη της εταιρείας κατά την οικονομική χρήση 1/7/2018 – 30/6/2019.  

Τα έσοδα παρουσίασαν σημαντική αύξηση 8,5% και διαμορφώθηκαν σε €16,14 εκατ. έναντι €14,85 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα έσοδα από υπηρεσίες συνεχίζουν να έχουν σημαντική συμμετοχή τους στο σύνολο των εσόδων, με το ποσοστό να είναι στο 25%.

Η λειτουργική κερδοφορία της εταιρείας (EBITDA) ανήλθε σε €490 χιλ., έναντι €403 χιλ. την αντίστοιχη περυσινή χρήση. Παράλληλα, τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε €95 χιλ. έναντι ζημιών €15 χιλ. την αντίστοιχη περυσινή χρήση.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Γενικός Διευθυντής  της CPI Άρης Παπαθάνος, ανέφερε: “Οι επενδύσεις που κάνουμε τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να αποδίδουν και αυτό φαίνεται στην ανάπτυξη των εσόδων και στη βελτίωση της κερδοφορίας μας. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να βελτιώσουμε περαιτέρω τα αποτελέσματα της εταιρείας''

H CPI προσφέρει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ροής εργασιών. Οι λύσεις που διαθέτει, απευθύνονται στις αγορές της Εκτύπωσης και Ψηφιοποίησης, της Εποπτείας και Ασφάλειας, της Λιανικής και Τιμολόγησης (Φορολογικοί μηχανισμοί, e-invoicing, Point Of Sale) και της Εκπαίδευσης (Interactive Boards, Projectors). Παράλληλα, η CPI προσφέρει υπηρεσίες outsourcing όπως Διαχείριση Εκτυπώσεων και Ψηφιοποίηση Εγγράφων, έχοντας πολύ μεγάλο αριθμό συμβολαίων, καθώς και Υπηρεσίες Υποστήριξης σε μεγάλους Διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς παρέχοντας υπηρεσίες βάσει SLA (Service Level Agreement) ή υλοποιώντας projects για λογαριασμό τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v