Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.:Μετοχική μεταβολή

Η εταιρία ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. («Εκδότης»), σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν. 3556/2007 και σε συνέχεια της από 26/03/2021 γνωστοποίησης που έλαβε από την ALPHA TRUST ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΕΣΩΝ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

– Ταυτότητα του εκδότη των υποκείμενων μετοχών που ενσωματώνουν δικαιώματα ψήφου: ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ.

– Λόγος υποβολής γνωστοποίησης: Απόκτηση χρηματοπιστωτικών μέσων με δικαίωμα ψήφου.

– Στοιχεία του υπόχρεου γνωστοποίησης: ALPHA TRUST ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΕΣΩΝ (Δ.Τ. ALPHA TRUST) με βάση το άρθρο 9 και το άρθρο 10 περ. (ε), (η) και (θ).

– Ημερομηνία κατά την οποία το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του υπόχρεου σημειώνει μεταβολή στη διάρθρωση της συμμετοχής: 24/03/2021.

– Συνολικό ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενα από μετοχές, κατάσταση μετά την ημερομηνία της κρίσιμης συναλλαγής: 25,087%.

– Συνολικό ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενα από μετοχές, κατάσταση πριν την ημερομηνία της κρίσιμης συναλλαγής: 22,764%.

– Δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές: Αριθμός δικαιωμάτων ψήφου 5.300 (άμεσα) και 95.334 (έμμεσα), ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου 1,3212% (άμεσα) και 23,766% (έμμεσα).

– Για τη λεπτομερή ανάλυση της έμμεσης συμμετοχής του υπόχρεου, παρά το γεγονός ότι ο υπόχρεος, κατά τη δήλωσή του, δεν εμπίπτει για όλα τα ανωτέρω στην έννοια της «Ελέγχουσας Επιχείρησης» σημειώνεται:

i) Η ALPHA TRUST κατέχει πλέον συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 25,087% – άμεση συμμετοχή: 1,3212% και έμμεση συμμετοχή (με βάση τις παραγράφους (ε), (η) και (θ) του άρθρου 10): 23,766%, η οποία διευκρινίζεται περαιτέρω στα υπό ii) και iii) στοιχεία.

ii) Διαχειριζόμενοι O.E.E. με τη θυγατρική ALPHA TRUST LUXEMBOURG S.à r.l. να αποτελεί τον γενικό μέτοχο του διαχειριζόμενου Ο.Ε.Ε. ALPHA TRUST FALCON INVESTMENT S.C.A. SICAV-SIF και το «ALPHA TRUST FALCON INVESTMENT S.C.A. SICAV-SIF – FALCON REX INVESTMENT SUB-FUND» να κατέχει το 5,0646% επί των δικαιωμάτων ψήφου.

iii) Διαχειριζόμενοι ΟΣΕΚΑ και διαχειριζόμενα χαρτοφυλάκια ιδιωτών πελατών με το Α/Κ ALPHA TRUST HELLENIC EQUITY FUND να κατέχει το 7,539% των δικαιωμάτων ψήφου ενώ κανένα άλλο πρόσωπο/οντότητα δεν κατέχει ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που υπερβαίνει το 5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v