Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιέσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια

Ράλι για την τιμή του πετρελαίου μετά τις πληροφορίες πως οι ΗΠΑ θα άρουν τις εξαιρέσεις χωρών από τις κυρώσεις για την εισαγωγή ιρανικού πετρελαίου. Τα χρηματιστήρια της Αυστραλίας και του Χονγκ Κονγκ παραμένουν σήμερα κλειστά. Κλειστό και το χρηματιστήριο Κολόμπο στη Σρι Λάνκα, μετά τις χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Μικτή εικόνα στα ασιατικά χρηματιστήρια, με της πληροφορίες που θέλουν τις ΗΠΑ έτοιμες να άρουν τις εξαιρέσεις χωρών από τις κυρώσεις για την εισαγωγή ιρανικού πετρελαίου να δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Η Τιμή του αργού κάνει ράλι σε υψηλό πέντε μηνών.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρούσε κατά 0,3% ενώ αντιθέτως ο δείκτης Nikkei του Τόκιο ενισχύονταν κατά 0,64% στις 22.232 μονάδες.

Πτώση 1,41% για τον δείκτη Shanghai Composite στις 3.224 μονάδες, 2% για τον CSI στις 4.038 μονάδες και 0,2% για τον Kospi στις 2.211 μονάδες.

Σημειώνεται πως τα χρηματιστήρια της Αυστραλίας και του Χονγκ Κονγκ παραμένουν σήμερα κλειστά. Κλειστό και το χρηματιστήριο Κολόμπο στη Σρι Λάνκα, μετά τις χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v