Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεικτές κινήσεις στις ασιατικές αγορές

Ο Nikkei στην Ιαπωνία παραμένει σταθερός, ο ASX στην Αυστραλία χάνει 0,3%, ο Shanghai και ο Senzen στην ηπειρωτική Κίνα ενισχύονται 1,1% και 0,7% αντίστοιχα, ενώ ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ υποχωρεί 0,2%.

Μεικτές κινήσεις στις ασιατικές αγορές

Ηπιες κινήσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια την Τρίτη, αφού η Reserve Bank of Australia ανακοίνωσε ότι αυξάνει τα επιτόκια κατά 50 μονάδες βάσης, όπως και αναμενόταν - θα διαμορφωθούν πλέον στο 2,35%.

Ο Nikkei στην Ιαπωνία παραμένει σταθερός, ο ASX στην Αυστραλία χάνει 0,3%, ο Shanghai και ο Senzen στην ηπειρωτική Κίνα ενισχύονται 1,1% και 0,7% αντίστοιχα, ενώ ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ υποχωρεί 0,2%. Ανοδο 0,1% σημειώνει ο KOSPI στη Νότια Κορέα και το χρηματιστήριο στην Ταϊβάν.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο κινείται ανοδικά κατά 0,1% έναντι του κινεζικού γουάν, στα 6,93 γουάν ανά δολάριο και 0,2% έναντι του ιαπωνικού γεν, στα 140,88 γεν ανά δολάριο.

Στην αγορά εμπορευμάτων, το αμερικανικό αργό κερδίζει 2, στα 88 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ κινείται αρνητικά κατά 0,7%, στα $95.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v