Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητικά οι ασιατικές αγορές, απώλειες 1,9% στο Χονγκ Κονγκ

Πτώση 0,8% για τον Nikkei στην Ιαπωνία και 1,4% για τον ASX στην Αυστραλία. Απογοήτευσαν οι κινεζικές εξαγωγές Αυγούστου. Το αμερικανικό αργό χάνει 1,6 δολάριο, στα $85 ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ υποχωρεί 1,4 δολάριο, στα $91.

Αρνητικά οι ασιατικές αγορές, απώλειες 1,9% στο Χονγκ Κονγκ

Οι αγορές στην Ασία-Ειρηνικό κινούνται χαμηλότερα σήμερα Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές αναμένουν τη δημοσίευση στοιχείων από τη Federal Reserve για τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, γνωστά και ως Beige Book.

Στο μέτωπο των δεδομένων, οι εξαγωγές της Κίνας αυξήθηκαν κατά 7,1% τον Αύγουστο σε σχέση με το προηγούμενο έτος - δεν ήταν σε ευθυγράμμιση με τις εκτιμήσεις για 12,8% που προέβλεπε δημοσκόπηση του Reuters. Εναν μήνα πριν είχαν κινηθεί ανοδικά κατά 18% τον Ιούλιο. Το κινεζικό γουάν υποχώρησε περαιτέρω στα 6,97 γουάν ανά δολάριο.

Απώλειες 0,8% για τον Nikkei στην Ιαπωνία και 1,4% για τον ASX στην Αυστραλία. Πτώση 0,4% για τον κινεζικό δείκτη Shanghai και άνοδος 0,3% για τον Shenzen. Στο κόκκινο ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ - χάνει 1,9%. Με πτώση 1,8% έκλεισε το χρηματιστήριο στην Ταϊβάν, ενώ κατά 1,6% υποχωρεί ο KOSPI στη Νότια Κορέα.

Στην αγορά εμπορευμάτων, το αμερικανικό αργό χάνει 1,6 δολάριο, στα $85 ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ υποχωρεί 1,4 δολάριο, στα $91.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v