Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες πιέσεις στις ευρωαγορές

Εταιρικά αποτελέσματα και πανδημία παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ αναμένεται η συνεδρίαση της Fed αυτήν την εβδομάδα. Ανοδικά τα futures της Wall Street.

Ήπιες πιέσεις στις ευρωαγορές

Σε χαμηλότερο επίπεδο κινούνται τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την προσοχή των επενδυτών επικεντρωμένη στην ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και στις ακραίες καιρικές συνθήκες και στην εξάπλωση της πανδημίας Covid-19.

Μεταξύ των εταιρειών που δημοσιοποιούν σήμερα τα μεγέθη τους είναι οι Dassault Systemes, Moncler, Telecom Italia, Campari, Randstad, Reckitt Benckiser και FristGroup.

Οι επενδυτές περιμένουν επίσης να ακούσουν τα νεότερα από τη Fed αυτή την εβδομάδα, ενώ σήμερα το μεσημέρι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δημοσιοποιεί την έκθεσή του για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο δείκτης Stoxx 600 υποχωρεί κατά 0,47% στις 459 μονάδες, κατά 0,55% ο FTSE 100 του Λονδίνου στις 6.987 μονάδες, κατά 0,37% ο CAC στις 6.554 μονάδες και κατά 0,57% ο DAX στις 15.529 μονάδες..

Άνοιγμα της Wall Street σε υψηλότερο επίπεδο δείχνουν τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq, που ενισχύονται έως 0,25%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v