Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο πράσινο οι ευρωαγορές με το βλέμμα στα αποτελέσματα

Η Φρανκφούρτη κερδίζει 0,4%, το Λονδίνο 0,2%, το Παρίσι 0,4%, το Μιλάνο 0,5% ενώ ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται 0,4%.

Στο πράσινο οι ευρωαγορές με το βλέμμα στα αποτελέσματα

Με θετικά πρόσημα κινούνται τα πιο μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την τελευταία μέρα της εβδομάδας, με το επίκεντρο των επενδυτών στα εταιρικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου. 

Η Φρανκφούρτη κερδίζει 0,4%, το Λονδίνο 0,2%, το Παρίσι 0,4%, το Μιλάνο 0,5% ενώ ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται 0,4%. Στην αγορά συναλλάγματος, το ευρώ ενισχύεται 0,15% και αλλάζει χέρια στο 1,161 δολάριο.

Στο εταιρικό μέτωπο, καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα τρίτου τριμήνου ανακοίνωσε η Wells Fargο, ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου γνωστοποίησε η Bank of America, κέρδη για τη Morgan Stanley με στήριξη από τα deals.

Στο πολιτικό σκηνικό, τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάλεσαν τους ηγέτες στις Βρυξέλλες να προετοιμαστούν για πιθανό εμπορικό πόλεμο με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην υπόλοιπη ειδησεογραφία, μία ανάσα από τις $60.000 βρίσκεται το Bitcoin, καθώς η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ετοιμάζεται, σύμφωνα με το Bloomberg, να εγκρίνει ETF Bitcoin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v