Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στις ευρωαγορές

Η Φρανκφούρτη χάνει 0,6%, το Λονδίνο 0,2%, το Παρίσι 0,1%, η Μαδρίτη 1% και το Μιλάνο 0,1%. Κλειστό και σήμερα το χρηματιστήριο στη Μόσχα.

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στις ευρωαγορές

Ανοδικά άνοιξαν τα μεγάλα χρηματιστήρια στην Ευρώπη την Πέμπτη, αλλά γύρισαν αρνητικά μισή ώρα μετά την έναρξη των συνεδριάσεων, με τους επενδυτές να παρακολουθούν την κρίση στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, περίπου ένα εκατομμύριο πρόσφυγες εγκατέλειψαν την Ουκρανία, ενώ μέχρι στιγμής σκοτώθηκαν 227 άμαχοι.

Η Φρανκφούρτη χάνει 0,6%, το Λονδίνο 0,2%, το Παρίσι 0,1%, η Μαδρίτη 1% και το Μιλάνο 0,1%. Κλειστό και σήμερα το χρηματιστήριο στη Μόσχα.

Ράλι χωρίς τέλος για φυσικό αέριο, πετρέλαιο και τρόφιμα. Εσπασε το φράγμα και των $119 το πετρέλαιο, ενώ για τέταρτη μέρα κάνει άλμα το φυσικό αέριο (+14%). Ενώ οι κυρώσεις δεν στοχεύουν τις ρωσικές εξαγωγές ενέργειας, οι traders αποφεύγουν να συναλλάσσονται με Ρώσους προμηθευτές.

Στο πιο υψηλό των τελευταίων εννέα ετών εκτοξεύθηκε το πετρέλαιο ενώ οι τιμές του σιταριού ξεπέρασαν τα 11 δολάρια ανά μπουσέλ για πρώτη φορά από το 2008, εν μέσω ενδείξεων ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταλάβει την πόλη Χερσώνα στη νότια Ουκρανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v