Νευρικότητα στις ευρωαγορές -Κέρδη στο Μιλάνο

Άλλη μια πτωτική συνεδρίαση κατέγραψαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς η μετάθεση του επίκεντρου της κρίσης χρεών της ευρωζώνης από την Αθήνα στην Ρώμη, επέτεινε την επενδυτική νευρικότητα.

http://www.euro2day.gr/markets/europe/141/articles/665425/ArticleMarketsUsaEurope.aspx

Άλλη μια συνεδρίαση πτώσης κατέγραψαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς η μετάθεση του επίκεντρου της κρίσης χρεών της ευρωζώνης από την Αθήνα στην Ρώμη, επέτεινε την επενδυτική νευρικότητα.

Η σημερινή συνεδρίαση χαρακτηρίστηκε από εναλλαγές προσήμων και μεγάλη νευρικότητα, καθώς οι επενδυτές παρακολουθούσαν τις εξελίξεις από την Ιταλία.

Η φήμη παραίτησης του Ιταλού πρωθυπουργού προκάλεσε πρόσκαιρη άνοδο το μεσημέρι, καθώς οι επενδυτές ήλπιζαν σε εκτόνωση της πολιτικής κρίσης στην Ρώμη με μια τέτοια κίνηση.

Ωστόσο η φήμη διαψεύστηκε και όλα παραμένουν ανοιχτά στην εξελισσόμενη κρίση χρεών, προκαλώντας περαιτέρω χρηματιστηριακές πιέσεις.

Ο δείκτης FTSE έκλεισε 0,3% χαμηλότερα στις 5.511 μονάδες, ο DAX με πτώση 0,63% στις 5.929 μονάδες, ενώ ο CAC με απώλειες 0,64% στις 3.104 μονάδες.

Μετά από μια συνεδρίαση έντονων διακυμάνσεων, ο ιταλικός δείκτης ΜΙΒ έκλεισε με άνοδο 1,32% καθώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι αγορές προεξοφλούν την αποχώρηση του Ιταλού πρωθυπουργού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v