Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύεται το δολάριο εν αναμονή ομιλίας Πάουελ

Το νόμισμα είναι υπό πίεση τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των ενδείξεων ότι η Fed ίσως επιβραδύνει τις αυξήσεις επιτοκίων εν μέσω επιβράδυνσης της παγκόσμιας ανάπτυξης, κορύφωσης των εταιρικών κερδών και αυξανόμενων εμπορικών εντάσεων.

Ενισχύεται το δολάριο εν αναμονή ομιλίας Πάουελ

Ανοδικά κινείται το δολάριο την Τετάρτη πριν από την ομιλία του διοικητή της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Τζερόμ Πάουελ, που μπορεί να δώσει μία γεύση από τα σχέδια της Fed όσον αφορά τη σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής και την αντίδραση της στην πρόσφατη κριτική από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το αμερικανικό νόμισμα είναι υπό πίεση τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των ενδείξεων ότι η Fed ίσως επιβραδύνει τις αυξήσεις επιτοκίων εν μέσω επιβράδυνσης της παγκόσμιας ανάπτυξης, της κορύφωσης των εταιρικών κερδών και των αυξανόμενων εμπορικών εντάσεων.

Το ευρώ υποχωρεί 0,1% στο $1,1282, το γεν κινείται σταθεροποιητικά στα 113,76 γεν ανά δολάριο, η στερλίνα ενισχύεται 0,1% στο 1,276 δολάριο ενώ ο δείκτης δολαρίου, έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, κερδίζει 0,1%, φτάνοντας στα 97,46.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v