Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποχωρεί το δολάριο εν αναμονή συνεδρίασης της Fed

Το δολάριο υποχωρεί 0,13% έναντι του ιαπωνικού νομίσματος, στα 111,29 γεν ανά δολάριο. Και το ευρώ ωφελείται από την αδυναμία του, καταγράφοντας άνοδο κατά 0,2%, στο $1,1357.

Υποχωρεί το δολάριο εν αναμονή συνεδρίασης της Fed

Ενισχύεται το γεν την Τρίτη, καθώς το δολάριο δέχεται πλήγμα από τις ανησυχίες για την αμερικανική οικονομία και τις προβλέψεις ότι η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα δείξει διευκολυντική στάση στη διήμεραη συνεδρίαση της, που ολοκληρώνεται αύριο.

Το δολάριο υποχωρεί 0,13% έναντι του ιαπωνικού νομίσματος, στα 111,29 γεν ανά δολάριο.

Και το ευρώ ωφελείται από την αδυναμία του δολαρίου, καταγράφοντας άνοδο κατά 0,2%, στο 1,1357 δολάριο.

Η βρετανική λίρα ενισχύεται 0,1%, στο 1,3264 δολάριο. Μακρά καθυστέρηση της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ - ακόμη και ενός έτους, σύμφωνα με δημοσιεύματα- αναμένεται να επιδιώξει η Βρετανίδα Πρωθυπουργός, μετά την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής των Κοινοτήτων, o οποίος τορπίλισε την προσπάθειά της να κερδίσει την έγκριση του Κοινοβουλίου για τη συμφωνία αποχώρησης από το μπλοκ.

Καμμία προειδοποίηση δεν είχε λάβει η Τερέζα Μέι για την ανακοίνωση του Μπέρκοου, το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με την οποία της απαγόρευε να φέρει τη συμφωνία της στο κοινοβούλιο για τρίτη φορά, εκτός και αν την αλλάξει σημαντικά.

Ο δείκτης δολαρίου – έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων – υποχωρεί 0,16%, στα 96,37.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v