Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικά το δολάριο, εκνευρισμό προκαλούν τα κρούσματα

Το ευρώ ενισχύεται 0,1% κι αλλάζει χέρια στο $1,135, το δολάριο αμετάβλητο στα 107,26 γεν, η στερλίνα υποχωρεί 0,2%, στο $1,252.

Ανοδικά το δολάριο, εκνευρισμό προκαλούν τα κρούσματα

Ανοδο σημειώνει το δολάριο την Τρίτη, καθώς οι διπλωματικές εντάσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας και οι αυξανόμενες περιπτώσεις κορωνοϊού αποδυναμώνουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών, αν και οι κινήσεις στις αγορές συναλλάγματος είναι μικρές σε μια ήσυχη συνεδρίαση.

Ενώ οι χρηματιστηριακές αγορές κινούνται χαμηλότερα, καθώς οι επενδυτές είναι σήμερα πιο προσεκτικοί, το γεν που είναι νόμισμα ασφαλούς καταφυγίου καταγράφει μικρές μεταβολές και το ελβετικό φράγκο - το οποίο επίσης αγοράζεται σε περιόδους αβεβαιότητας - ενισχύεται ελαφρώς έναντι του ευρώ, υποδηλώνοντας περιορισμένη ανησυχία μεταξύ των επενδυτών συναλλάγματος.

Το ευρώ ενισχύεται 0,1% κι αλλάζει χέρια στο $1,135, το δολάριο αμετάβλητο στα 107,26 γεν ανά δολάριο, η στερλίνα υποχωρεί 0,2%, στο $1,252 και ο δείκτης δολαρίου, σε σύγκριση με έξι ισχυρά νομίσματα, κινείται ανοδικά κατά 0,1%, στα 96,58.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v