Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 95,84 σεντς διαπραγματεύεται το ευρώ

Σε σταθερά υψηλά επίπεδα βρίσκεται για ακόμη μια ημέρα το ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του δολαρίου, έχοντας ωστόσο υποχωρήσει από το νέο ”υψηλό” που προσέγγισε νωρίς το πρωί ”αγγίζοντας” τα 0,96 δολάρια.

Σταθερά υψηλά συνεχίζει να κυμαίνεται το ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του δολαρίου, έχοντας ωστόσο υποχωρήσει από το νέο ”υψηλό” που προσέγγισε νωρίς το πρωί ”αγγίζοντας” τα 0,96 δολάρια.

Συγκεκριμένα, το ευρωπαϊκό νόμισμα βρίσκεται στα 95,84 σεντς, ενώ νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης είχε προσεγγίσει και τα 95,90 σεντς, κάνοντας κάποιους αναλυτές να τονίζουν ότι ”σε βάθος χρόνου δεν θα έπρεπε να μας αιφνιδιάσει το γεγονός μιας ισοτιμίας 1 προς 1 για το ευρώ και το δολάριο”.

Σύμφωνα με όσα τόνιζαν οι αναλυτές νωρίς το πρωί, η έντονη ανησυχία για την αμερικανική οικονομία και το βαθμό που η αμερικανική αγορά επηρεάζεται από εταιρικά αποτελέσματα, αποτελεί την κύρια αιτία που ”ρίχνει” το δολάριο.

Την ίδια στιγμή, η ισοτιμία μεταξύ ευρώ – γεν διαμορφώνεται περίξ των 118,50 γεν με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι η σημερινή διακύμανση θα διαμορφωθεί στο εύρος 118,25 – 118,90 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v