Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι φόβοι για αντίποινα της Σ. Αραβίας ρίχνουν το αργό

Το brent με απώλειες 1% φτάνει στα 79,02 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το αμερικανικό αργό με πτώση κατά 0,76% διαμορφώνεται στα $68,83. Στο προσκήνιο οι αμερικανικές κυρώσεις κατά του Ιράν και η δολοφονία Κασόγκι.

Οι φόβοι για αντίποινα της Σ. Αραβίας ρίχνουν το αργό

Υποχωρούν οι τιμές του αργού την Τρίτη, αφότου η Σαουδική Αραβία είπε ότι θα παίξει «υπεύθυνο ρόλο» στις αγορές ενέργειας.

Το κλίμα παραμένει νευρικό και ενόψει των αμερικανικών κυρώσεων κατά των εξαγωγών πετρελαίου του Ιράν, τον επόμενο μήνα.

Το brent με απώλειες 1% φτάνει στα 79,02 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το αμερικανικό αργό με πτώση κατά 0,76% διαμορφώνεται στα $68,83.

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Ιράν τίθενται σε ισχύ από τις 4 Νοεμβρίου, με την Ουάσιγκτον να επιθυμεί να σταματήσει όλες τις εξαγωγές της Τεχεράνης.

Η Σαουδική Αραβία υποστηρίζει ότι θα διατηρήσει τις αγορές καλά εφοδιασμένες παρά την αυξανόμενη απομόνωση, λόγω της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Λόγω της κλιμάκωσης των διεθνών αντιδράσεων για το γεγονός, υπάρχουν ανησυχίες ότι η Σαουδική Αραβία ίσως μειώσει τον εφοδιασμό ως αντίποινα για την απομόνωση της.

Κέρδη άνω του 1% για τον χρυσό, στα 1.239,10 δολάρια/ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v