Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπόριο και οικονομία στηρίζουν τις τιμές πετρελαίου

Το αμερικανικό αργό με άνοδο κατά 0,1% διαμορφώνεται στα $56,25, το μπρεντ με σταθεροποιητική κίνηση διατηρείται στα $59,72 ενώ το φυσικό αέριο κερδίζει 0,1%, στα 2,21 δολάρια ανά εκατομμύριο BTU. Ο χρυσός στα 1.509,90 δολάρια/ουγγιά.

Οι τιμές του αργού ενισχύονται την Τρίτη, με στήριξη από την αισιοδοξία και τις ελπίδες ότι οι μεγάλες οικονομίες θα λάβουν μέτρα τόνωσης για να αποφευχθεί μια πιθανή οικονομική επιβράδυνση, που θα μπορούσε να πλήξει τη ζήτηση πετρελαίου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν ότι επεκτείνουν την περίοδο χάριτος προς την κινεζική Huawei Technologies και θα της επιτρέψουν για ακόμη 90 μέρες να κάνει αγορές από εταιρείες των ΗΠΑ, σηματοδοτώντας έτσι έναν πιο ήπιο τόνο στην εμπορική σύγκρουση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.

Το αμερικανικό αργό με άνοδο κατά 0,1% διαμορφώνεται στα $56,25, το μπρεντ με σταθεροποιητική κίνηση διατηρείται στα $59,72 ενώ το φυσικό αέριο κερδίζει 0,1%, στα 2,21 δολάρια ανά εκατομμύριο BTU. Ο χρυσός με πτώση κατά 0,1% φτάνει στα 1.509,90 δολάρια/ουγγιά.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v