Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικά το αργό με το βλέμμα σε αποθέματα και ζήτηση

Το αμερικανικό αργό κερδίζει 1,7 δολάριο και βρίσκεται στα 98,98 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ ενισχύεται 1,4 δολάριο, στα $108. Φρένο πατάει η τιμή του αερίου και φτάνει στα €200 η μεγαβατώρα.

Ανοδικά το αργό με το βλέμμα σε αποθέματα και ζήτηση

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου την Πέμπτη, διευρύνοντας τα κέρδη τους από την προηγούμενη συνεδρίαση, ενισχυμένες από τα χαμηλότερα αποθέματα αργού και την υψηλότερη ζήτηση για βενζίνη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 4,5 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, ενώ η ζήτηση βενζίνης στις ΗΠΑ ανέκαμψε κατά 8,5% το ίδιο διάστημα, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας.

Οι εξαγωγές αυξήθηκαν επίσης φτάνοντας σε υψηλό επίπεδο-ρεκόρ, καθώς το αμερικανικό αργό διαπραγματεύεται χαμηλότερα σε σύγκριση με το μπρεντ, καθιστώντας τις αγορές αργού αμερικανικού αργού πιο ελκυστικές για τους ξένους αγοραστές.

Το αμερικανικό αργό κερδίζει 1,7 δολάριο και βρίσκεται στα 98,98 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ ενισχύεται 1,4 δολάριο, στα $108. Φρένο πατάει η τιμή του αερίου και φτάνει στα €200 η μεγαβατώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v