Στο πιο χαμηλό από τα τέλη Μαΐου η απόδοση του 10ετούς Bund

Υποχωρούν τα ευρωπαϊκά yields - ανάσα για τα ιταλικά μετά τις χθεσινές πιέσεις. Πτώση οκτώ μονάδων βάσης για την απόδοση του 10ετούς ελληνικού, στο 3,45% και εννέα μονάδων βάσης για του 5ετούς, που βρίσκεται στο 2,56%.

Στο πιο χαμηλό από τα τέλη Μαΐου η απόδοση του 10ετούς Bund

Καθοδικά κινούνται οι αποδόσεις των ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων την Παρασκευή, με του 10ετούς γερμανικού - δείκτη αναφοράς για την Ευρώπη - να υποχωρεί εννέα μονάδες βάσης, στο 1,08% που είναι το πιο χαμηλό από τις 31 Μαΐου. Του αντίστοιχου γαλλικού, με ίδια κίνηση, φτάνει στο 1,62%.

Πτώση οκτώ μονάδων βάσης για την απόδοση του 10ετούς ελληνικού, στο 3,45% και εννέα μονάδων βάσης για του 5ετούς, που βρίσκεται στο 2,56%. Κατά επτά μονάδες βάσης χαμηλότερα η απόδοση του 10ετούς ισπανικού, στο 2,27%.

Ανάσα παίρνουν και τα ιταλικά ομόλογα μετά τις χθεσινές πιέσεις από την υποβολή παραίτησης του Πρωθυπουργού Ντράγκι, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο Ματαρέλα. Η απόδοση του 10ετούς ιταλικού κινείται σχεδόν εννέα μονάδες βάσης καθοδικά, στο 3,31%, ενώ το spread με το 10ετές γερμανικό φτάνει σε νέο υψηλό μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v