Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SingularLogic: Διήμερη αναστολή διαπραγμάτευσης

Σε διήμερη αναστολή (30-31/7) η μετοχή της SingularLogic έπειτα από αίτημα του ΔΣ και αφού της γνωστοποιήθηκε από τη MIG ότι θα συστήσει εταιρία ειδικού σκοπού για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου και την υποβολή ΔΠ.

SingularLogic: Διήμερη αναστολή διαπραγμάτευσης
Σε διήμερη αναστολή (30 - 31 Ιουλίου) έθεσε τη μετοχή της SingularLogic ο πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σπύρος Καπράλος, έπειτα από αίτημα της διοίκησης της εταιρίας και αφού της γνωστοποιήθηκε από τον βασικό μετοχο, τη MIG, ότι θα συστήσει εταιρία ειδικού σκοπού για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου και την υποβολή δημόσιας πρότασης στη συνέχεια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το διοικητικό συμβούλιο της SingularLogic ενημερώθηκε σήμερα από τη μέτοχο αυτής, MIG, ότι η MIG θα συμμετέχει πλειοψηφικά σε εταιρία ειδικού σκοπού, μέσω της οποίας προτίθεται να αποκτήσει πλειοψηφικό ποσοστό συμμετοχής στη SingularLogic.

Συνεπεία της εν λόγω απόκτησης η εταιρία ειδικού σκοπού θα καταστεί υπόχρεη προς υποβολή δημόσιας πρότασης προς το σύνολο των μετόχων της SingularLogic.

Οι σχετικές με τα ανωτέρω διαδικασίες αναμένεται να οριστικοποιηθούν εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών.

Κατόπιν της ενημέρωσης αυτής, το διοικητικό συμβούλιο της SingularLogic αποφάσισε να αιτηθεί τη θέση των μετοχών της, οι οποίες είναι διαπραγματεύσιμες στην αγορά αξιών, κατηγορία μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης του Χ.Α., σε αναστολή διαπραγμάτευσης προς προστασία των επενδυτών και της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς κατά τις συνεδριάσεις της 30ής και 31ης Ιουλίου τρέχοντος έτους".


--- Η ανακοίνωση της MIG

" H Marfin Investment Group ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (MIG) ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ) ότι θα συμμετέχει πλειοψηφικά σε εταιρία ειδικού σκοπού, μέσω της οποίας προτίθεται να αποκτήσει πλειοψηφικό ποσοστό συμμετοχής στη ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ.

Συνεπεία της εν λόγω απόκτησης η εταιρία ειδικού σκοπού θα καταστεί υπόχρεη προς υποβολή δημόσιας πρότασης προς το σύνολο των μετόχων της ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ.

Οι σχετικές με τα ανωτέρω διαδικασίες αναμένεται να οριστικοποιηθούν εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών.

Κατόπιν της ενημέρωσης αυτής, το διοικητικό συμβούλιο της ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ αποφάσισε να αιτηθεί τη θέση των μετοχών της, οι οποίες είναι διαπραγματεύσιμες στην αγορά αξιών του Χ.Α., σε αναστολή διαπραγμάτευσης κατ' άρθρον 46 του Ν. 3606/2007 και παρ. 2.6.9 του κανονισμού του Χ.Α. προς προστασία των επενδυτών και της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς κατά τις συνεδριάσεις της 30ής και 31ης Ιουλίου τ.έ. "

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v