Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Millennium bank: Διευκολύνσεις σε δανειολήπτες

Η Millennium bank στηρίζει τους μισθοδοτούμενους και συνταξιούχους πελάτες της του δημοσίου τομέα που αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες ανταπόκρισης στην αποπληρωμή των δανειακών τους υποχρεώσεων.

Millennium bank: Διευκολύνσεις σε δανειολήπτες
Η Millennium bank στηρίζει τους μισθοδοτούμενους και συνταξιούχους πελάτες της του δημοσίου τομέα που αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες ανταπόκρισης στην αποπληρωμή των δανειακών τους υποχρεώσεων σε συνέχεια των πρόσφατων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής, με τη δημιουργία ειδικού προγράμματος στήριξης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα στήριξης της Millennium bank για τους μισθοδοτούμενους και συνταξιούχους του δημοσίου τομέα προσφέρει τα εξής:

Στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια:
- επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου
- πληρωμή μόνο τόκων για διάστημα έως 3 έτη
- δυνατότητα μη πληρωμής 2 δόσεων ανά έτος και για διάστημα έως 3 έτη
- σταθερή δόση με κυμαινόμενη διάρκεια του δανείου.

Πιστωτικές κάρτες:
- δυνατότητα αποπληρωμής με καταναλωτικό δάνειο, καθώς και μετατροπής της ολικής εξόφλησης σε ελάχιστη καταβολή.

Παράλληλα, η Millennium bank διαθέτει και τον λογαριασμό μισθοδοσίας "Millennium Δημοσίου", μέσω του οποίου οι μισθοδοτούμενοι και συνταξιούχοι του δημοσίου τομέα συμμετέχουν αυτόματα σε κληρώσεις, που δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς κάθε μήνα να κερδίσουν 1.000 ευρώ.

Οι πελάτες της τράπεζας που ενδιαφέρονται για το ειδικό πρόγραμμα στήριξης μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε κατάστημα της Millennium bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v