Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζες: Ο "χάρτης" των διευκολύνσεων

Τα "όπλα" τους στη μάχη για την ανάταξη της οικονομίας ξεδιπλώνουν οι τράπεζες. Επιμήκυνση δανείων, μείωση επιτοκίων, αναστολή δόσεων στα νέα προγράμματα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ποιους αφορούν.

Τράπεζες: Ο χάρτης των διευκολύνσεων
Τα "όπλα" τους στη μάχη για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας ξεδιπλώνουν οι ελληνικές τράπεζες, ανακοινώνοντας προγράμματα διευκολύνσεων στους πελάτες τους που έχουν λάβει στεγαστικά - καταναλωτικά δάνεια ή είναι κάτοχοι πιστωτικών καρτών, καθώς και στις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας.  
 
Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 21/5 ανακοίνωσαν προγράμματα διευκολύνσεων οι Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Millennium ενώ προ ημερών είχε ανακοινώσει αντίστοιχο πρόγραμμα η Εθνική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και αναμένονται ανακοινώσεις αντίστοιχου περιεχομένου από το σύνολο των τραπεζών.

Τα προγράμματα αφορούν σε αναδιαρθρώσεις των δανείων με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και μείωση των μηνιαίων δόσεων, δυνατότητα πληρωμής μόνο τόκων για μικρή χρονική περίοδο, έως και αναστολή καταβολής δόσεων, ενώ απευθύνονται σε άτομα που πλήττεται το εισόδημά τους, όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι κ.α.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v