Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Logismos: Δεν διανέμει μέρισμα-αγορά ιδίων μετοχών

Τη μη διανομή μερίσματος και την αγορά ιδίων μετοχών έως ποσοστού 10% ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Logismos, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2006, με απαρτία 43,051%. Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ.

Logismos: Δεν διανέμει μέρισμα-αγορά ιδίων μετοχών
Τη μη διανομή μερίσματος και την αγορά ιδίων μετοχών έως ποσοστού 10% ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Logismos, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2006, με απαρτία 43,051%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Logismos επιβεβαίωσε δε ότι δεν θα γίνει διανομή μερίσματος για την χρήση αυτή, λόγω ύπαρξης ζημιών εις νέον, οι οποίες δημιουργήθηκαν κατά την μετάβαση στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Παρουσίασης.

Επιπλέον, ενέκρινε την αγορά ιδίων μετοχών για την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής της εταιρίας μέχρι ποσοστού 10% του μετοχικού κεφαλαίου, με όρια τιμών από 0,01 έως 5,00 ευρώ και χρονική περίοδο αγοράς μέχρι την 14η Ιουνίου 2007.

Επίσης, εξέλεξε τον κ. Νικόλαο Παππά και τον κ. Ιωάννη Σταύρου ως νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων δύο μελών. Η θητεία των νέων μελών θα λήξει στην τακτική γενική συνέλευση του έτους 2008, ταυτοχρόνως με τη λήξη της πενταετούς θητείας (2003-2008) του παρόντος Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ. της εταιρίας έχει ως εξής:

1. Μάρκος Δούφος: Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.

2. Ιωάννης Δούφος: Αντιπρόεδρος Εκτελεστικό Μέλος.

3. Αλέξανδρος Δούφος: Εκτελεστικό Μέλος.

4. Νικόλαος Παππάς: Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

5. Ιωάννης Σταύρου: Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Όπως επισημαίνεται, η Γ.Σ. ενημερώθηκε για το νέο επενδυτικό σχέδιο της εταιρίας συνολικού ύψους 4.000.000 ευρώ, καθώς και για τους πιθανούς τρόπους ενεργείας για την αγορά οικοπέδου στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης για την ανέγερση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων όπως προβλέπεται από το επενδυτικό αυτό σχέδιο.

Τέλος, όρισε ως Εσωτερικό Ελεγκτή τον κ. Γκιλή Κωνσταντίνο και Υπεύθυνο της Υπηρεσίας Ενημέρωσης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων τον κ. Σεϊτανίδη Γεώργιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v