Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περσεύς: Απορροφά δυο θυγατρικές

Η Περσεύς προχωρά σε απορρόφηση των «Θαλάσσιες Υδατοκαλλιέργειες Ευβοϊκού Ανώνυμη Εταιρεία» και «Υδατοκαλλιέργειες Ρόδου Α.Γ.Ε.Ε.».

Περσεύς: Απορροφά δυο θυγατρικές
Τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών «Περσεύς Προϊόντα Ειδικής Διατροφής Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Εταιρεία», «Θαλάσσιες Υδατοκαλλιέργειες Ευβοϊκού Ανώνυμη Εταιρεία» και «Υδατοκαλλιέργειες Ρόδου Α.Γ.Ε.Ε.» επιθυμούν να ανακοινώσουν, ότι στις από 30-07-2013 συνεδριάσεις τους αποφάσισαν τη συγχώνευση τους, με απορρόφηση από την «Περσεύς Προϊόντα Ειδικής Διατροφής Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Εταιρεία» (Απορροφώσα) των «Θαλάσσιες Υδατοκαλλιέργειες Ευβοϊκού Ανώνυμη Εταιρεία» (θυγατρική 100% της απορροφώσας) και της «Υδατοκαλλιέργειες Ρόδου Α.Γ.Ε.Ε.» (θυγατρική 100% της απορροφώσας), σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν 2190/1920, των άρθρων 1 έως 5 του Ν.2166/1993 και εν γένει της εμπορικής και της κείμενης νομοθεσίας της κεφαλαιαγοράς ως ισχύουν.

Κατά τις ως άνω συνεδριάσεις αποφασίστηκε επίσης η έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης με ημερομηνία κατάρτισης Ισολογισμού Μετασχηματισμού την 31-07-2013 και ορίστηκε ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κος Γεώργιος Ι. Βαρθαλίτης, μέλος της ελεγκτικής εταιρείας «BAKER TILLY HELLAS A.E», για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των συγχωνευόμενων εταιρειών. Σε κάθε περίπτωση όλα τα ανωτέρω, καθώς και ο σκοπούμενος εταιρικός μετασχηματισμός εν γένει, τελούν υπό την έγκριση των γενικών συνελεύσεων των συγχωνευόμενων εταιρειών και την προϋπόθεση χορηγήσεως, των κατά το νόμο προβλεπόμενων αδειών ή εγκρίσεων των αρμοδίων Αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v