Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vodafone:«Ουδέν σχόλιον για αγορές δικαιωμάτων Forthnet»

«Δεν επιθυμεί να σχολιάσει», απάντησε η πλευρά της Vodafone στο ερώτημα αν πραγματοποιεί αγορές δικαιωμάτων συμμετοχής στην ΑΜΚ της Forthnet. Μεγάλη άνοδο κατέγραψε η μετοχή της εταιρίας και το δικαίωμα στην αύξηση.

  • Της Μάρως Τσαντήλα
Vodafone:«Ουδέν σχόλιον για αγορές δικαιωμάτων Forthnet»

Σε επικοινωνία με τη Vodafone ήρθε το Euro2day.gr θέτοντας το ερώτημα αν γίνονται εκ μέρους της επιθετικές αγορές δικαιωμάτων συμμετοχής στην ΑΜΚ της Forthnet, κατόπιν σχετικών πληροφοριών που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα στη χρηματιστηριακή αγορά. Η επίσημη απάντηση της εταιρίας στο ερώτημα του Euro2day.gr ήταν ότι «δεν επιθυμεί να σχολιάσει».

Νωρίτερα, στη στήλη Χαμαιλέων του Euro2day.gr είχε επισημανθεί η εκρηκτική άνοδος που καταγράφει η μετοχή αλλά και το δικαίωμα της Forthnet, καθώς και οι πληροφορίες ότι οι επιθετικές αγορές σε υψηλά επίπεδα τιμών δεν γίνονταν ούτε από τη Wind (που κατέχει πάνω από το 32% της εταιρίας προ της αύξησης), ούτε και από τους Άραβες της Forthnet που κατέχουν ποσοστό της τάξεως του 42%, οι οποίοι δεν έχουν άλλωστε και λόγο να αγοράζουν τόσο επιθετικά.

Η μετοχή της Forthnet ενισχύθηκε στη συνεδρίαση της Παρασκευής κατά 8,85% στο 1,23 ευρώ, καταγράφοντας εβδομαδιαία άνοδο 25,13%.

Εκρηκτική άνοδο έχει καταγράψει και η τιμή του δικαιώματος στην αύξηση κεφαλαίου. Συγκεριμένα το δικαίωμα ενισχύθηκε σήμερα 14,72% στα 8,26 ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v