Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Στη Vodafone πέρασε η συμμετοχή στη HellasOnLine

Στα 67 εκατ. ευρώ το συνολικό τίμημα της μεταβίβασης.

Intracom: Στη Vodafone πέρασε η συμμετοχή στη HellasOnLine

Η Intracom Holdings ανακοίνωσε ότι μετά την πλήρωση των όρων και αιρέσεων της από 22.08.2014 δεσμευτικής συμφωνίας της με τη Vodafone – Πάναφον Α.Ε.Ε.Τ., προέβη σήμερα στην υλοποίηση της εν λόγω μεταβίβασης με εξαγορά από τη Vodafone – Πάναφον Α.Ε.Ε.Τ. της συμμετοχής του Ομίλου Intracom Holdings στην Hellas Online, ήτοι ποσοστού 57,24% επί των Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών της Hellas Online καθώς και του συνόλου 100% των Προνομιούχων Ονομαστικών μετοχών αυτής, χωρίς δικαίωμα ψήφου και μη μετατρέψιμων σε Κοινές, έναντι συνολικού τιμήματος ποσού €67 εκατ. εκ του οποίου ποσό €57 εκατ. αφορά τις Κοινές Ονομαστικές μετοχές και ποσό €10 εκατ., αφορά τις Προνομιούχες Ονομαστικές μετοχές.

Νωρίτερα όπως μετέδωσε το Euro2day.gr, «πακέτα» για το 72,7% της HellasOnline πέρασαν μέσω του ΧΑ, στο πλαίσιο της μεταβίβασης των μετοχών της εταιρίας από την Intracom στη Vodafone.

Ειδικότερα, πέρασαν συνολικά οκτώ «πακέτα» για 130.736.813 μετοχές της εταιρίας, εκ των οποίων τρία στην τιμή των 0,45 ευρώ ανά μετοχή και πέντε στην τιμή των 0,56 ευρώ ανά μετοχή.

Το σωρευτικό τίμημα ανέρχεται στα 62,5 εκατ. ευρώ περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v