Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενιαία Διεύθυνση Πωλήσεων δημιούργησε η SingularLogic

Στη δημιουργία ενιαίας Διεύθυνσης Πωλήσεων, με γενικό διευθυντή τον κ. Μανόλη Βεργή, προχώρησε η SIngularLogic, με στόχο τη διεύρυνση των μεριδίων της σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Ενιαία Διεύθυνση Πωλήσεων δημιούργησε η SingularLogic

Σε αναδιάρθρωση της οργανωτικής της δομής προχώρησε η SingularLogic. Συγκεκριμένα, η εταιρία δημιούργησε ενιαία Διεύθυνση Πωλήσεων με Γενικό Διευθυντή τον κ. Μανόλη Βεργή, ο οποίος μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Δικτύου της επιχειρηματικής Διεύθυνσης Vendor.

Ο κ. Βεργής ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας από το 1990 και καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του, συνέβαλε σημαντικά στην προώθηση της εμπορικής στρατηγικής της εταιρίας στην αρχή από διάφορες θέσεις πωλήσεων και αργότερα από διευθυντικές θέσεις. Από την τελευταία του θέση, διαχειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων του δικτύου της εταιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τα νέα του διευρυμένα καθήκοντα ο κ. Βεργής καλείται να ενδυναμώσει τη θέση της εταιρίας αφενός στην αγορά του τυποποιημένου λογισμικού στην οποία διαθέτει τα μεγαλύτερα μερίδια με 40.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις πελάτες, αφετέρου στην αγορά των ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα όπου διαθέτει 700 μεγάλες επώνυμες επιχειρήσεις/πελάτες και οργανισμούς.

O κ. Μιχάλης Καριώτογλου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SingularLogic, ανέφερε σχετικά: «Η νέα θέση του κ. Βεργή δηλώνει τη συνεχή στήριξη της εταιρίας μας στην ανάπτυξη και προώθηση του ανθρώπινου δυναμικού μας και την επιβράβευση της υψηλής απόδοσης των στελεχών μας. Πιστεύουμε ότι η πλούσια εμπειρία που διαθέτει ο κ. Βεργής από διευθυντικές θέσεις πωλήσεων, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω διεύρυνση των μεριδίων αγοράς της εταιρίας σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v