Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SingularLogic: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Στ. Κρασαδάκης

Την τοποθέτηση του κ. Σταύρου Κρασαδάκη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ανακοίνωσε η SingularLogic. Πρόεδρος του Δ.Σ. παραμένει ο κ. Μιχάλης Καριώτογλου.

SingularLogic: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Στ. Κρασαδάκης

Μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη SingularLogic αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Κρασαδάκης. Ο κ. Μιχάλης Καριώτογλου παραμένει στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της εταιρίας.

O κ. Σταύρος Κρασαδάκης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιριών. Τα τελευταία 5 χρόνια κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Νοσοκομείου Υγεία Αλβανίας, ενώ στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρίες Fujitsu Siemens Computers, στην Best-e του ομίλου Γερμανός, στην Ελληνική Επιστημονική, στην Dow Jones Telerate και στον όμιλο Καλοφωλιά.

Ο κ. Κρασαδάκης είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Επικοινωνίας (BSc και MSc) του Πανεπιστημίου Βιέννης, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ.

Αναφερόμενος στις νέες διοικητικές αλλαγές, o κ. Μιχάλης Καριώτογλου, πρόεδρος της SingularLogic, ανέφερε σχετικά: « Η συμμετοχή του κ. Κρασαδάκη στο Δ.Σ. της εταιρίας και στα νέα του καθήκοντα, αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της ηγετικής θέσης της εταιρίας στην ελληνική αγορά καθώς και στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v