Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η SingularLogic «έτρεξε» στον Ημι-Mαραθώνιο της Αθήνας

Εκτός από τη συμμετοχή της στον Ημι-Μαραθώνιο και στο πλαίσιο του προγράμματος ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η SingularLogic θα πραγματοποιήσει δωρεά προς το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» για κάθε χιλιόμετρο που διήνυσαν οι δρομείς της.

Η SingularLogic «έτρεξε» στον Ημι-Mαραθώνιο της Αθήνας
Η SingularLogic για 3η συνεχή χρονιά συμμετείχε με τη δική της ομάδα στον Ημι-Μαραθώνιο Αθήνας 2016 που συνδιοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθήνας την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Η ομάδα των εταιριών SingularLogic, SystemSoft και PCS με ομιλική εμφάνιση και αγωνιστική διάθεση συμμετείχε με 43 δρομείς στις διαδρομές των 3 χλμ., των 5χλμ. και των 21 χλμ.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο όμιλος SingularLogic έδωσε δυναμικό «παρών», σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού προάγοντας με την ένθερμη συμμετοχή των ανθρώπων του τις σημαντικές αξίες που πρεσβεύει αυτή η διοργάνωση!

Παράλληλα, επιθυμώντας την ενίσχυση των αξιών του Ημι-Μαραθωνίου και στο πλαίσιο του προγράμματος ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η SingularLogic θα πραγματοποιήσει δωρεά προς το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» (www.ergastiri.org) για κάθε χιλιόμετρο που οι δρομείς της διήνυσαν, στηρίζοντας τη σημαντική αποστολή του Ιδρύματος!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v