Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της PCS ως Best Work Place

H PCS διακρίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά για το εργασιακό της περιβάλλον, αφού το 2015 είχε λάβει τη δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία, αυτήν των επιχειρήσεων που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

Διάκριση της PCS ως Best Work Place

Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, η οποία δραστηριοποιείται σε 10 χώρες στην παροχή ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων και υπηρεσιών σε τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, κατέλαβε την πρώτη θέση με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, ανάμεσα στις εταιρίες που απασχολούν από 20-49 εργαζομένους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η PCS αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά ως εταιρία με το καλύτερο περιβάλλον, αφού το 2015 είχε λάβει τη δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία.

Η έρευνα που διεξήχθη στην Ελλάδα, από την Great Place to Work® Institute Hellas σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, ανέδειξε 24 επιχειρήσεις, οι οποίες κατηγοριοποιήθηκαν ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Η κατάταξη των εταιριών γίνεται με βάση τις απαντήσεις των εργαζομένων της εταιρίας (βαρύτητα 2/3) και τις απαντήσεις της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού αναφορικά με τις πρακτικές Διοίκησης Προσωπικού (βαρύτητα 1/3). Κατά την ερευνητική διαδικασία εξετάζονται και αξιολογούνται πέντε βασικές παράμετροι του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως: η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους, το αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει στην εταιρία, η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται μέσα στην εταιρία.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η PCS πιστή στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της, στηρίζει, ενθαρρύνει κι επιβραβεύει έμπρακτα την ανάπτυξη των εργαζομένων της, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και των ταλέντων τους, ενώ δημιουργεί ταυτόχρονα τις προϋποθέσεις για την ανάληψη και επίτευξη υψηλών στόχων.

Ο κ. Γιώργος Ξενόφος, διευθύνων σύμβουλος της PCS, δήλωσε σχετικά: «Η επιβράβευση αυτή έχει εξαιρετική βαρύτητα για εμάς, καθώς δίνεται από το πιο σημαντικό κεφάλαιό μας, τους ανθρώπους μας, αποδεικνύοντας ότι οι ενέργειές μας επιτυγχάνουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να διαμορφώνουμε ένα εργασιακό περιβάλλον πρότυπο, ανάδειξης δεξιοτήτων και ταλέντων, υψηλών αξιών, σταθερής φροντίδας και ανοιχτής επικοινωνίας. Ταυτόχρονα αποτελεί μια ευθύνη ζωτικής σημασίας για εμάς, καθώς μας προκαλεί και προσκαλεί ταυτόχρονα να συνεχίσουμε, όχι μόνο να θέτουμε υψηλούς στόχους για το εργασιακό μας περιβάλλον, αλλά και να τους πετυχαίνουμε!».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v