Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα απασχόλησης για νέα ταλέντα από τη SingularLogic

Μέσω του προγράμματος "Decode your Talent!" η SingularLogic προσφέρει σε 10 νέους και νέες την ευκαιρία να εργαστούν για 12 μήνες στην εταιρία και να κάνουν καριέρα στον χώρο του Software Development.

Πρόγραμμα απασχόλησης για νέα ταλέντα από τη SingularLogic

Η SingularLogic επενδύει στους νέους, ταλαντούχους ανθρώπους της Πληροφορικής, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα "Decode your Talent!". Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα απασχόλησης, ανάπτυξης και ανάδειξης νέων ταλέντων στον χώρο του Software Development, που προσκαλεί τους ταλαντούχους νέους να ξεκλειδώσουν το δυναμικό τους στην εργασία.

Δέκα νέοι και νέες που έχουν επιλέξει ως αντικείμενο των σπουδών τους την Πληροφορική και ενδιαφέρονται να κάνουν καριέρα στον χώρο του Software Development, θα επιλεγούν να εργασθούν για 12 μήνες στη Singular Logic.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου, ο οποίος επενδύει εδώ και χρόνια στους νέους, εντάσσοντας σταθερά, κάθε χρόνο, στο ανθρώπινο δυναμικό του, νέους αποφοίτους, με μικρή ή και καθόλου εργασιακή εμπειρία, αλλά και προσφέροντας, σε μεγάλο αριθμό φοιτητών, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε συνεργασία με όλα τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Σύμφωνα με την εταιρία, στόχος όλων αυτών των ενεργειών είναι όχι μόνο η στήριξη της νέας γενιάς επιστημόνων, αλλά και η ανάδειξη και διακράτηση των νέων ταλέντων της χώρας μας καθώς και η ενεργή στήριξη της διασύνδεσης της πανεπιστημιακής κοινότητας με την αγορά εργασίας της Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, στο πλαίσιο του προγράμματος "Decode your Talent!", θα ενταχθούν για 12 μήνες στο έμμισθο προσωπικό της εταιρίας, έχοντας την ευκαιρία να συμβάλουν με τις γνώσεις, τις ιδέες και το ταλέντο τους στην ανάπτυξη των υφιστάμενων προγραμμάτων και εφαρμογών αυτής αλλά και σε νέα, πρωτοποριακά R&D projects. Θα αποτελέσουν μέρος της δυναμικής και καινοτόμου ομάδας Development της SingularLogic που ασχολείται με Web και Mobile projects, cloud υπηρεσιών, ανάπτυξης custom εφαρμογών, ERP & CRM συστημάτων και άλλων απαιτητικών έργων τεχνολογικής αιχμής.

Σε όλο αυτό το διάστημα θα λαμβάνουν συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη καθώς και on the job training από τα έμπειρα και καταξιωμένα, στον χώρο της Πληροφορικής, στελέχη της εταιρίας, ενώ, μετά το πέρας των 12 μηνών, οι υποψήφιοι, έχοντας πλέον αποκτήσει σημαντική εργασιακή εμπειρία και έχοντας αναπτύξει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, θα μπορούν να διεκδικήσουν μία από τις ανοιχτές, κατά την περίοδο εκείνη, θέσεις εργασίας του ομίλου και να ενταχθούν σταθερά πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό του.

Το πρόγραμμα "Decode your Talent"

Το πρόγραμμα "Decode your Talent!" απευθύνεται σε νέους και νέες μέχρι 30 ετών, φοιτητές ή απόφοιτους σχολών με κατεύθυνση την Πληροφορική και ενδιαφέρον εργασίας στο χώρο του Development που έχουν τα κάτωθι χαρακτηριστικά:

- Κατανόηση της λογικής του Object Oriented Development

- Εμπειρία μέσω των σπουδών ή και απασχόλησης με τεχνολογίες όπως C#, SQL, PHP, Java script ή ανάπτυξης σε περιβάλλον Android

- Πολύ καλές επικοινωνιακές δεξιότητες (προφορικές και γραπτές)

- Δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, σημασία στη λεπτομέρεια, ανεπτυγμένη κριτική σκέψη

- Δυνατότητα εργασίας σε ομάδα αλλά και αυτόνομα με υπευθυνότητα και συνέπεια

- Φιλοδοξία και αυτο-παρακίνηση

Το "Decode your Talent!: προσφέρει:

- Εμπειρία συμμετοχής στην ολοκληρωμένη διαδικασία επιλογής προσωπικού της εταιρίας

- 12μηνη έμμισθη εργασιακή εμπειρία

- On the job training σε πραγματικά προγράμματα και εφαρμογές καθώς και σε νέα, πρωτοποριακά projects

- Συμμετοχή σε εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων

- Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από τους καλύτερους Developers της αγοράς!

- Εμπειρία ένταξης στην καθημερινότητα και την κουλτούρα μιας μεγάλης ελληνικής εταιρίας

- Δυνατότητα συμμετοχής σε εταιρικές δραστηριότητες και ομάδες

- Ευκαιρίες εξέλιξης εντός ή εκτός του oμίλου SingularLogic.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v