Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΕΛΙΝΟΙΛ βραβεύτηκε για τρίτη χρονιά ως True Leader

Ο όμιλος της ΕΛΙΝΟΙΛ κατατάχθηκε στην 84η θέση έναντι της 102ης θέσης το 2014 ως προς την κερδοφορία EBITDA, παρουσίασε αύξηση προσωπικού, ήταν στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της βάσει τζίρου, και είχε υψηλό ICAP Credit Score.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ βραβεύτηκε για τρίτη χρονιά ως True Leader
Η ΕΛΙΝΟΪΛ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έλαβε την πολύ τιμητική διάκριση True Leader στα βραβεία θεσμό της ICAP με τίτλο «True Leaders» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι επιδόσεις της ΕΛΙΝΟΪΛ την κατατάσσουν σε μια ολιγομελή ομάδα εταιριών οι οποίες για το 2015 κάλυπταν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια που έχει θεσπίσει η ICAP, κόντρα στην αβεβαιότητα και εν μέσω αρνητικών συγκυριών.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στις επιδόσεις της για το 2015, ο όμιλος της ΕΛΙΝΟΙΛ κατατάχθηκε στην 84η θέση έναντι της 102ης θέσης το 2014 ως προς την κερδοφορία EBITDA, παρουσίασε αύξηση προσωπικού, ήταν στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της, βάσει τζίρου, και είχε υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Η διάκριση της ΕΛΙΝΟΪΛ έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αφορά ένα θεσμό που βραβεύει εταιρίες που πληρούν συγκεκριμένα, αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Το βραβείο για την ΕΛΙΝΟΪΛ παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Γιάννης Αληγιζάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v