Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μουζάκης: Κλείνει το deal για τον Κηφισό

Σημαντικά κεφαλαιουχικά κέρδη προσδοκά να προσπορίσει στη χρήση 2007 η Μουζάκης ΑΒΕΜΕ από την πώληση του βιομηχανοστασίου της, στον Κηφισό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του euro2day.gr, οι διαπραγματεύσεις με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή είναι στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται οι υπογραφές να μπουν μέχρι τέλη του έτους.

Μουζάκης: Κλείνει το deal για τον Κηφισό
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Σημαντικά κεφαλαιουχικά κέρδη προσδοκά να προσπορίσει στη χρήση 2007 η Μουζάκης ΑΒΕΜΕ από την πώληση του βιομηχανοστασίου της, στον Κηφισό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του euro2day.gr, οι διαπραγματεύσεις με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή είναι στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται οι υπογραφές να μπουν μέχρι τέλη του έτους.

Οι ιστορικές εγκαταστάσεις της Μουζάκης θα περάσουν σε ελληνική εταιρία η οποία δεν έχει παραγωγική δραστηριότητα και δεν αποκλείεται να μετατραπούν για άλλου είδους χρήση, χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση η Μουζάκης που είδε τα μεγέθη της να συμπιέζονται στο 9μηνο εξαιτίας της κατρακύλας του δολαρίου έναντι του ευρώ, προσδοκά, εφόσον κλείσει η συμφωνία εντός του έτους, να βελτιώσει σημαντικά τη ρευστότητα της, να εμφανίσει ενισχυμένη κερδοφορία στην τρέχουσα χρήση και να απαλλαγεί από τα χρηματοοικονομικά της βάρη από το 2008.

Εξάλλου, εντός του Ιανουαρίου 2008 αναμένεται να αποσαφηνισθούν και οι όροι της συμφωνίας για τη νέα δραστηριότητα που σχεδιάζει να αναπτύξει η συγγενής εταιρία ”Κλωσταί Πεταλούδα ΑΕΒΕ”.

Πρόκειται για την εισαγωγή και εμπορία χειροποίητων κοσμημάτων και ειδών ραπτικής, τα οποία θα διακινούνται από το δίκτυο της Πεταλούδας, το οποίο χρησιμοποιεί και η Μουζάκης, ενώ θα δημιουργηθεί και Εκθεσιακό Κέντρο για τα συγκεκριμένα προϊόντα, σε ακίνητο που θα εκμισθώσει η Μουζάκης.

Η εισηγμένη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το euro2day.gr, προσανατολίζεται στην επιλογή 2-3 εταιριών, καθώς θα είναι διαφορετικά τα είδη που θα εισάγονται και από διαφορετικά μέρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v