Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στη διοίκηση της Coca Cola HBC

Μετά την αποχώρηση του κ. D' Amato, προτείνεται η εκλογή της κ. Charlotte J. Boyle ως μη εκτελεστικού μέλους του Συμβουλίου.

Αλλαγές στη διοίκηση της Coca Cola HBC
Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από το συμβούλιο διευθυντών της Coca Cola HBC στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας στις 20 Ιουνίου, γνωστοποίησε ο Antonio D’ Amato.

Ο κ. D’ Amato έχει υπηρετήσει το συμβούλιο για 15 χρόνια, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Coca Cola HBC.

Μετά την αποχώρησή του, προτείνεται η εκλογή της κ. Charlotte J. Boyle ως μη εκτελεστικού μέλους του Συμβουλίου.

«Εκ μέρους του Συμβουλίου, θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να προσφέρων την ειλικρινή εκτίμησή μας στον Antonio για τη σημαντική συνεισφορά του στην Εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Προσβλέπω στη συνεργασία με την Charlotte, η οποία θα φέρει σημαντικές δεξιότητες και εμπειρία στους τομείς της ανάπτυξης ταλέντων και των εκτελεστικών αποζημιώσεων του Συμβουλίου μας, της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και της Επιτροπής Αποζημιώσεων», δήλωσε ο πρόεδρος της Coca Cola HBC, κ. Αναστάσης Γ. Δαυίδ.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Coca Cola HBC αναφέρει πως το Διοικητικό Συμβούλιο έχει προτείνει μεικτό μέρισμα 0,44 ευρώ για κάθε κοινή μετοχή με ονομαστική αξία 6,70 ελβετικά φράγκα. Το μέρισμα αναμένεται να καταβληθεί στις 25 Ιουλίου ενώ η αποκοπή θα γίνει στις 29 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v