Νέα ιστοσελίδα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από την Interlife Ασφαλιστική

Στην ιστοσελίδα θα δείτε την ιστορία του προγράμματος όπως εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια, μέσα από δράσεις της εταιρίας που αφορούν την Κοινωνία, την Αγορά, το Περιβάλλον και το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Νέα ιστοσελίδα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από την Interlife Ασφαλιστική

Μια νέα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την INTERLIFE Ασφαλιστική με στόχο να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα μιας πολυεπίπεδης γνωριμίας με το κοινωνικό έργο και τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ονομασία και το περιεχόμενό της φωτογραφίζουν το πρόγραμμα «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η εταιρία με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Στην ιστοσελίδα θα δείτε την ιστορία του προγράμματος όπως εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια, μέσα από δράσεις της εταιρίας που αφορούν την Κοινωνία, την Αγορά, το Περιβάλλον και το Ανθρώπινο Δυναμικό, αντικατοπτρίζοντας την εξέλιξη ενός γόνιμου παρελθόντος σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Σας καλούμε, λοιπόν, να περιηγηθείτε στο www.prosferoallios.gr , να γνωρίσετε τις αξίες μας και τους προβληματισμούς που μοιραζόμαστε και να γίνετε κοινωνοί της εταιρικής φιλοσοφίας της INTERLIFE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v