Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Παραίτηση Φράγκου μετά από 5 μήνες

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος και το μοναδικό εκτελεστικό μέλος της διοίκησης της εισηγμένης. Ψάχνουν αντικαταστάτη και για την κενή θέση στην Ελεγκτική Επιτροπή.

Folli Follie: Παραίτηση Φράγκου μετά από 5 μήνες

Την παραίτηση του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie –στο οποίο ήταν το μοναδικό εκτελεστικό μέλος- υπέβαλε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Αναστάσιος Φράγκου.

Ο ίδιος είχε αναλάβει τους παραπάνω ρόλους στην εταιρεία μόλις στις 25 Ιανουαρίου 2019. Σε σχετική ερώτηση του Euro2day.gr  είχε δηλώσει ότι βλέπει αξία στην εταιρία, και πως θα επιδίωκε την αναθεώρηση και υλοποίηση του πλάνου αναδιάρθρωσης της εταιρίας.

Σημειώνεται ότι η παραίτηση του Α. Φράγκου αθροίζεται στο μακρύ κατάλογο στελεχών που πέρασαν και παραιτήθηκαν από την εταιρεία, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν το έργο που επωμίζονταν.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδοχικές διοικήσεις της εταιρίας δεν έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ισολογισμό χρήσης 2017 ή μια επίσημη αποτύπωση της εταιρίας από τον Μάιο του 2018, οπότε ξέσπασε και το συγκεκριμένο εταιρικό σκάνδαλο.

Τέλος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας εκτιμάτο ότι έως τις 15 Ιουλίου 2019, θα παραδίδονταν ο έλεγχος οικονομικών στοιχείων εκ μέρους της PwC, που έχει συμβληθεί για το συγκεκριμένο σκοπό  με την εταιρία. Όπως έχει γράψει το Euro2day.gr πληροφορίες αναφέρουν πως ο ελεγκτικός οίκος αδυνατεί ωστόσο να παραδώσει ολοκληρωμένο έργο ελλείψει παροχής στοιχείων από τα αρμόδια στελέχη της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v