Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβλήθηκε για τις 22 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση της Folli Follie

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Folli Follie, που είχε προκηρυχθεί για σήμερα, είχε θέμα την έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης.

Αναβλήθηκε για τις 22 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση της Folli Follie
Αναβλήθηκε για τις 22 Μαρτίου η γενική συνέλευση της Folli Follie, καθώς σήμερα παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούν μόλις το 16,19% των μετοχών. 

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Folli Follie, όπως έγραψε το Euro2day.gr, είχε θέμα την έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα επικύρωσης της συμφωνίας συζητήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένεται η σχετική απόφαση. Αν και είναι πιθανό λόγω πανδημίας να χρειαστεί περισσότερος χρόνος, με βάση τις εκτιμήσεις των νομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση, αυτή αναμένεται να εκδοθεί το αργότερο μέχρι το φθινόπωρο. Για την υλοποίηση της συμφωνίας, όμως, η Folli Follie θα πρέπει να πάρει το πράσινο φως και από τη γενική συνέλευση των μετόχων της.

 Η ανακοίνωση της Folli Follie

Η εταιρεία «Folli Follie» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας ματαιώθηκε σήμερα, καθώς δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη απαρτία για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης.

Συγκεκριμένα, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρέστησαν νόμιμα μέτοχοι εκπροσωπούντες 10.836.308 μετοχές, ήτοι 16,34% επί του συνόλου των 66.329.127 μετοχών με δικαίωμα ψήφου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v