Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξώδικο Creta Farms προς τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη

Tον καλεί να ανακαλέσει τις συκοφαντίες και τις ανυπόστατες πληροφορίες εις βάρους της εταιρείας.

Εξώδικο Creta Farms προς τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη

Εξώδικο προς τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη έστειλε η Creta Farm καλώντας τον να ανακαλέσει τις συκοφαντίες και τις ανυπόστατες πληροφορίες εις βάρος της εταιρείας, μετά από νέα αίτηση ακύρωσης της αίτησης εξυγίανσης που κοινοποιήθηκε στην εταιρεία.

Η Creta Farm επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της, ιδίως του δικαιώματος αποζημίωσης, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση.

Οι δικαστικές διενέξεις συνεχίζονται στην εταιρεία, με κλιμάκωση της “κόντρας” του παλαιού και του νέου μετόχου. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο o κ. K. Δομαζάκης είχε κάνει αίτηση ακύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της Creta Farm.

Το δικαστήριο είχε οριστεί για τις 4 Ιουνίου και τρεις ημέρες πριν έκανε ακύρωση της αίτησης. Κατέθεσε όμως και νέα αίτηση ακύρωσης στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου στις 8 Ιουνίου, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, επανερχόμενος στα θέματα που είχε θήξει με την ανακοίνωσή του στις 28 Ιανουαρίου. Τότε χαρακτήριζε ανύπαρκτη την χρηματοδότηση από την Impala Invest στην Creta Farm, απαντώντας σε ενημέρωση της πρώτης για τις επιδόσεις της αλλαντοβιομηχανίας. Στα ίδια θέματα επανήλθε με τη νέα του κίνηση σε μια προσπάθεια που ουσιαστικά έχει στόχο να ξαναπάρει τον έλεγχο της εταιρείας, που έχει περάσει στην Impala του επιχειρηματία Δημήτρη Βιντζηλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v