Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Grant Thornton για 4ήμερη εργασία: Δεν επηρεάζονται ωράρια και αμοιβές

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι καθιερώνει τετραήμερη εργασία τον Αύγουστο, δίνοντας ουσιαστικά τέσσερις επιπλέον μέρες άδειας στους εργαζομένους της.

Grant Thornton για 4ήμερη εργασία: Δεν επηρεάζονται ωράρια και αμοιβές

Η Grant Thornton, όπως ανακοίνωσε επίσημα προχωρά στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τον μήνα Αύγουστο, δίνοντας τέσσερις επιπλέον ημέρες άδειας, προκειμένου να αφιερώσουν οι άνθρωποι της εταιρείας περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς σε κάθε περίπτωση να επηρεάζεται το ωράριο εργασίας τους ή οι μισθολογικές τους απολαβές.

Μέσω της πρωτοβουλία αυτής, η Grant Thornton επιθυμεί να ευχαριστήσει τα στελέχη της για την στήριξη τους και τη δέσμευσή τους, μέσα σε μία ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη περίοδο για όλους. Η πρωτοβουλία αυτή θα συμβάλλει στην καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σημειώνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση. 

Η Grant Thornton στην Ελλάδα, μέσα από την υπόσχεση-ορόσημο «Go Beyond. Move forward together», πραγματοποιεί αποφασιστικά βήματα προς τη νέα εποχή, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σήμερα και τις απαιτήσεις του αύριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v