Νέο διώροφο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο

Η Lidl Ελλάς απαριθμεί πλέον 65 σημεία πώλησης στην Αττική και 230 σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης δύο επιπέδων 1.421 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία, 62 θέσεις στάθμευσης.

Νέο διώροφο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο

Η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ένα νέο κατάστημα στον Νέο Κόσμο, επί της συμβολής των οδών Ηλία Ηλιού 49 και Ευδόξου, με τη συνολική επένδυση να ανέρχεται σε 13,2 εκατ. ευρώ, αναφέρει σανακοίνωση, πιστή στο αναπτυξιακό πλάνο της.

Αναλυτικά:

Το νέο κατάστημα χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού. Αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης δύο επιπέδων 1.421 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία, 62 θέσεις στάθμευσης -εκ των οποίων οι 34 στο υπόγειο- καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων, που διατίθενται δωρεάν για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Η πρόσβαση στο κατάστημα από τον χώρο στάθμευσης αλλά και μεταξύ των δύο ορόφων, γίνεται με κυλιόμενους διαδρόμους και ασανσέρ, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος.

Με το νέο κατάστημα, η Lidl Ελλάς αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και εξασφαλίζει μια ποιοτική επιλογή αγορών στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής σε ένα ολοκαίνουργιο και ελκυστικό περιβάλλον, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και της ανάδειξης της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Μέσα από το επενδυτικό της πλάνο, η Lidl Ελλάς ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών με νέα, σύγχρονα σημεία πώλησης. Παράλληλα, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στηρίζει την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v