Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα η Intrum

Η Intrum ξεχωρίζει ως Εργοδότης Επιλογής σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής χρηματοπιστωτικής αγοράς, προσφέροντας –μία πιστοποιημένη πλέον– εξαιρετική εργασιακή εμπειρία για τους 1.400 εργαζομένους της.

Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα η Intrum

Η Intrum, εταιρία διαχείρισης απαιτήσεων, αναγνωρίζεται και πιστοποιείται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως Great Place to Work Certified™ company στην κατηγορία 250+ εργαζόμενοι, μετά από αναλυτική αξιολόγηση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η σημαντική αυτή διάκριση, που έρχεται μέσα σε 3 χρόνια δραστηριοποίησης της Intrum στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος και με άξονα τις αξίες του Ομίλου Intrum, επισημαίνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση. 

Η Intrum ξεχωρίζει ως Εργοδότης Επιλογής σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής χρηματοπιστωτικής αγοράς, προσφέροντας –μία πιστοποιημένη πλέον– εξαιρετική εργασιακή εμπειρία για τους 1.400 εργαζομένους της.

Σύμφωνα με την πιστοποίηση Great Place to Work, η Intrum χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη, αναγνώριση, συνεχή επαγγελματική εξέλιξη, υψηλό βαθμό δέσμευσης, ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και αποτελεί ένα σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον εργασίας με υπερήφανους και αφοσιωμένους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, 9 στους 10 εργαζομένους της δήλωσαν ότι εμπιστεύονται απόλυτα τη διοίκηση της εταιρίας καθώς και ότι η εταιρία δραστηριοποιείται και λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα επιχειρηματικής ηθικής. Αντίστοιχα το 87% αισθάνεται ότι η δική του προσωπική εργασία συμβάλλει στην επιτυχή πορεία της εταιρίας, ποσοστό που επιβεβαιώνει τη σημαντική επένδυση της Intrum στην εκπαίδευση και εξειδίκευση των στελεχών της. Αξίζει επίσης να αναφερθεί το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό (95%) που καταγράφεται όσον αφορά το σεβασμό σε θέματα Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης (Diversity & Inclusion).

Ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Intrum Ελλάδος και μέλος της Διοικητικής Ομάδας Ομίλου Intrum, με αφορμή την πιστοποίηση, δήλωσε σχετικά: «Μέσα σε 3 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, έχουμε πετύχει τους επιχειρηματικούς μας στόχους, δημιουργώντας παράλληλα μία μοναδική εργασιακή εμπειρία η οποία πλέον επιβεβαιώνεται από τον αυστηρότερο «κριτή». Η σημαντική αυτή διάκριση –και προπάντων η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι στην εταιρία– μας γεμίζει υπερηφάνεια και ταυτόχρονα αποτελεί μία μεγάλη ευθύνη. Γιατί στην Intrum, οι άνθρωποί μας είναι πάντα η δύναμη και η προτεραιότητά μας με όραμα την κοινή πορεία για μια υγιή οικονομία».

Σημειώνεται ότι η αναγνώριση και πιστοποίηση Great Place to Work βασίστηκε στις απόψεις των ίδιων των ανθρώπων της εταιρίας οι οποίοι απάντησαν ανώνυμα και εμπιστευτικά στο ειδικό ερωτηματολόγιο του οργανισμού Great Place to Work® Hellas που διερεύνησε τις πέντε βασικές παραμέτρους που είναι σημαντικές σε κάθε εργασιακό περιβάλλον: αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια και συντροφικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v