Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος CEO στην Avramar ο Eugenio Meschini

Ο Eugenio Meschini, πρώην CEO της Amerra, θα αντικαταστήσει τον Thor Talseth, ο οποίος θα διατηρήσει συμβουλευτικό ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Η ανακοίνωση.

Νέος CEO στην Avramar ο Eugenio Meschini

Αλλαγή του διευθύνοντος συμβούλου κ. Thor Talseth ανακοίνωσε η Avramar, σε μια δύσκολη συγκυρία για την προβληματική εταιρεία, με απλήρωτα δάνεια, προβληματισμό από τους ορκωτούς για την επόμενη μέρα και συζητήσεις με τις τράπεζες για την εκταμίευση ενδιάμεσης χρηματοδότησης.  

Αναλυτικότερα, η Avramar ανακοίνωσε τον διορισμό του Eugenio Meschini στη θέση του CEO της εταιρείας.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Meschini θα αντικαταστήσει τον Thor Talseth, ο οποίος θα διατηρήσει συμβουλευτικό ρόλο στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα πάντα με το ανακοινωθέν, «ο κ. Meschini φέρνει πλούσια εμπειρία και ένα ιστορικό συνεργασίας με την AMERRA Capital Management LLC και την πολυεθνική Cargill, Inc.

Πρόσφατα, ο κ. Meschini ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην AMERRA, όπου επέβλεπε μια σειρά επενδυτικών θέσεων του ομίλου. 

Το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον Thor Talseth, ο οποίος οδήγησε την επιχείρηση σε δύσκολες στιγμές και κατάφερε να θεσπίσει μια σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες, που θα ενισχύσουν την επιχειρηματική πορεία προς τα εμπρός».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v