Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Body Shop: Δεν επηρεάζονται οι δραστηριότητες στην Ελλάδα από τις εξελίξεις στη Βρετανία

Η The Body Shop στη Μεγάλη Βρετανία συνεργάζεται με εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων για να επιταχύνουν την αναδιάρθρωση της επιχείρησης στη Μεγάλη Βρετανία.

Body Shop: Δεν επηρεάζονται οι δραστηριότητες στην Ελλάδα από τις εξελίξεις στη Βρετανία

Η δραστηριότητα της Body Shop στην Ελλάδα δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις στη Βρετανία, τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρία. 

Σημειώνεται ότι όπως έγραψαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η η εταιρία Aurelius που την εξαγόρασε εισήλθε σε καθεστώς διαχείρισης

Η εταιρία στην ανακοίνωσή της επισημαίνει:   

«Σε σχέση με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η The Body Shop International Limited, υπό το καθεστώς της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας AURELIUS, αποφάσισε να ορίσει τους Tony Wright, Geoff Rowley και Alastair Massey της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων FRP ως κοινούς διαχειριστές με στόχο να παρθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις για την εξυγίανση της εταιρείας στα κεντρικά της στη Μεγάλη Βρετανία.

Η The Body Shop στην Ελλάδα, όπως και στις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται η The Body Shop είναι Head Franchise αγορές και αυτή η διαδικασία διαχείρισης, σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την επιχείρηση στη Μεγάλη Βρετανία και δεν επηρεάζει τους Global Head Franchise συνεργάτες της εταιρείας. Η υιοθέτηση αυτής της προσέγγισης παρέχει τη σταθερότητα, την ευελιξία και την ασφάλεια για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης στη Μεγάλη Βρετανία και στόχο έχει την αναζωογόνηση του εμβληματικού Brand στη Μεγάλη Βρετανία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η The Body Shop, από την ίδρυση της παραμένει πιστή στη φιλοδοξία της να είναι μια σύγχρονη, δυναμική, ηθική εταιρεία ομορφιάς, που σέβεται και αγαπά τον άνθρωπο, τον πλανήτη και τα ζώα, προσφέροντας βιώσιμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς. Η δημιουργία μιας πιο ευέλικτης αλλά οικονομικά σταθερής επιχείρησης στη Μεγάλη Βρετανία, είναι ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι εξωτερικοί συνεργάτες, θα συνεχίσουν να διαπραγματεύονται με την εταιρεία στη Μεγάλη Βρετανία, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της The Body Shop τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν στα φυσικά καταστήματα και τα e-shop ανά τις αγορές τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Αυτή τη στιγμή, όλες οι αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η The Body Shop λειτουργούν κανονικά και παραμένουν όλοι αφοσιωμένοι στην καλύτερη καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων της σε όλο τον κόσμο.

Η επίσημη απάντηση της The Body Shop International Limited είναι ότι σε καμία περίπτωση η εταιρεία στη Μεγάλη Βρετανία δεν κάνει λόγo για χρεοκοπία, και με αυτές τις ενέργειες αποσκοπεί πολύ σύντομα στην σταθερότητα και του ανάπτυξη του Brand. Βεβαίως, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της έχοντας ήδη ενημερώσει τα Μέσα προκειμένου να αποκαταστήσουν την ακρίβεια του ρεπορτάζ που παραθέτουν και θα κινηθεί νομικά προς πάσα κατεύθυνση σε όποιο Μέσο επιχειρήσει να πλήξει το όνομα της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v