Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Logismos: Aύξηση μεγεθών το α΄ τρίμηνο του 2003

Αύξηση 30% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της Logismos για το α’ τρίμηνο του 2003, ενώ τα κέρδη προ φόρων σημείωσαν άνοδο κατά 10%. Η εταιρία εκτιμά ότι η εξέλιξη των εργασιών για το υπόλοιπο έτος θα εξαρτηθεί από την προκήρυξη των έργων πληροφορικής του Γ΄ ΚΠΣ.

Logismos: Aύξηση μεγεθών το α΄ τρίμηνο του 2003
Στα 594 χιλ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών της εταιρίας Logismos - Μηχανολογιστική για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης του 2003, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 30% έναντι του αντίστοιχου τριμήνου του 2002 που ήταν 459 χιλ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας παρουσίασαν αύξηση κατά 106%.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, σημαντική αύξηση παρουσίασαν οι πωλήσεις υπηρεσιών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι πωλήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων ERP (Enterprise Resource Planning) με την επωνυμία Momentum, τo οποίo παράγει, εγκαθιστά και υποστηρίζει η Logismos.

Οι πωλήσεις υπηρεσιών ανήλθαν σε 482 χιλ. ευρώ έναντι 216 χιλ. ευρώ του αντίστοιχου τριμήνου του 2001, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 123%.

Τέλος, σημειώνεται ότι η εξέλιξη των εργασιών της εταιρίας στο υπόλοιπο του έτους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, όπως άλλωστε και για τις άλλες επιχειρήσεις του κλάδου της πληροφορικής, από τον ρυθμό προκήρυξης και υλοποίησης των έργων πληροφορικής που αφορούν στα επιχειρησιακά προγράμματα του Γ΄ ΚΠΣ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v