Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Logismos: Aλλαγή του διακριτικού τίτλου

Την τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου, όπου τo ποσό των 21 χιλ. ευρώ θα διατεθεί τελικώς για την αποπληρωμή τραπεζικού δανεισμού και την αλλαγή του διακριτικού τίτλου της εταιρίας, ενέκρινε η σημερινή Γ.Σ. της Logismos – Μηχανολογιστική.

Logismos: Aλλαγή του διακριτικού τίτλου
Την αλλαγή του διακριτικού τίτλου της εταιρίας, την τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου και την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Logismos – Μηχανολογιστική που πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου, όπου τo ποσό των 21 χιλ. ευρώ, το οποίο είχε προβλεφθεί για τη δράση ”Δίκτυο Πωλήσεων”, θα διατεθεί για την αποπληρωμή τραπεζικού δανεισμού.

Επίσης, η Γ.Σ. ενέκρινε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου της εταιρίας από Logismos – Μηχανολογιστική σε Logismos.

Τέλος, η Γ.Σ. ενέκρινε την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου που αποτελείται από πέντε μέλη με πενταετή θητεία. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι Μάρκος Δούφος του Ιωάννη, Ιωάννης Δούφος του Μάρκου, Αλέξανδρος Δούφος του Μάρκου, Κωνσταντίνος Κωστούλας του Κωνσταντίνου και Στέφανος Αχτσηβασίλης του Γεωργίου.

Η Γ.Σ. όρισε δύο ανεξάρτητα μέλη του διοικητικού συμβουλίου βάσει της υποχρέωσης που απορρέει από τον Ν. 3091/2002. Τα ανεξάρτητα μέλη είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Κωστούλας και Στέφανος Αχτσηβασίλης.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v