Η Blue Star για την πρόσκρουση στην Ανδρο

Η Blue Star Ferries ενημερώνει ότι σήμερα 23 Ιουλίου και ώρα 10:05 το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Superferry II συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμάνι του Γαυρίου Άνδρου με το Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος. Ακύρωση δρομολογίων

Η Blue Star για την πρόσκρουση στην Ανδρο
Η Blue Star Ferries ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 10:05 το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Superferry II συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμάνι του Γαυρίου Άνδρου με το Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρής έκτασης ζημιά στη δεξιά πρυμνιά πλευρά του πλοίου στο ύψος του Deck 6. Το πλοίο πρυμνοδέτησε κανονικά στο λιμάνι με ίδια μέσα.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει από Ραφήνα την 08:05 σε εκτέλεση δρομολογίου για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Επί του πλοίου επέβαιναν 1.000 επιβάτες, 155 Ι.Χ αυτοκίνητα, 10 φορτηγά οχήματα, 20 motos, 1 λεωφορείο και 63 μέλη πληρώματος.

Από τις λιμενικές αρχές δεν επετράπη ο απόπλους του πλοίου για τη συνέχιση του δρομολογίου του. Οι επιβάτες προωθούνται στον προορισμό τους με άλλα πλοία της γραμμής.

Για το συμβάν ενημερώθηκε, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το Λιμεναρχείο Ραφήνας, τα Λιμεναρχεία Άνδρου, Τήνου & Μυκόνου καθώς και τα Λιμενικά πρακτορεία της εταιρείας.

--- Ματαίωση δρομολογίων

Η Blue Star Ferries ενημερώνει ότι λόγω ζημίας του πλοίου SUPERFERRY II, οι αναχωρήσεις αύριο Πέμπτη 24/07/08 από Ραφήνα και ώρα 08:05 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και από Μύκονο 13:45 για Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα, ακυρώνονται.

Παρακαλούνται οι επιβάτες κάτοχοι εισιτηρίων για τις ανωτέρω αναχωρήσεις, να επικοινωνήσουν με τα πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων τους ή τα λιμενικά γραφεία τηςBlue Star Ferries, για την ακύρωση των εισιτηρίων και την επιστροφή του ναύλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v